Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt rossz emberek vagyunk?

Emiatt rossz emberek vagyunk?

Figyelt kérdés
A nagyapánk 90+ éves, lassan nem tudja ellátni magát. Világéletében rosszindulatú, agresszív, felelősséget hárító, mindenkit zaklató ember volt. Nem vagyunk hajlandóak emiatt ápolni, szeretnénk otthonba adni.
2023. márc. 25. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha nekem ilyen nagyapám lenne, azzal sem foglalkoznék, hogy otthonba kerüljön. Csak mert előbb ő szexelt, akivel megcsinált egy gyereket, aki meg titeket, az unokának nem kötelessége vele foglalkozni, ha emberileg olyan hulladék volt, mint amit írsz.
2023. márc. 25. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2023. márc. 25. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ki dönti el, hogy milyen emberek vagytok? Vagy csak megerősítést vársz, hogy neeeem, jó emberek vagytok, igazatok van?

Azt tesztek, amit jónak láttok, ráadásul olyan emberek is kerülnek otthonba, akik a légynek sem ártottak, de nem tudják őket ellátni.

2023. márc. 25. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"szeretnénk otthonba adni."

Ez csak akkor lehetséges, ha ő beleegyezik. Vagy akkor, ha gondnokság alatt van.

2023. márc. 25. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, de akármilyen rossz természetű a Papi, nem egy kabát, amit csak úgy beadtok a ruhatárba! Ha nincs gondnokság alatt, akkor erről ő dönt.

(Ahogy a 4-es is leírta)

2023. márc. 25. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. márc. 25. 15:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbáljuk valahogy.
2023. márc. 25. 15:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, az első által említett jelző adekvát. Szegény nagyanyánkat úgy szólította meg kevésbé szociálisan érzékeny napjain, hogy "az istn bsszn meg!". Négy éve ment el. Anyánk valamiért mégis szereti.
2023. márc. 25. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Szereti anyád, mert az apja. Pszichológiailag aki bánt minket, ahhoz jobban ragaszkodunk, nem értem én sem miért, de rengeteg gyerek van ezzel így.

Én sem ápolnám a helyetekben. De otthonba csak akkor tudjátok tenni, ha ő beleegyezik, vagy leépül annyira, hogy nem tud maga döntést hozni!

2023. márc. 25. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Öreganyám is hasonló. Ha nem megy otthonba majd, akkor csinál amit akar. Ennyi.

Ha gyámság alatt van, akkor gondozza az.

2023. márc. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!