Emiatt rossz emberek vagyunk?
Ki dönti el, hogy milyen emberek vagytok? Vagy csak megerősítést vársz, hogy neeeem, jó emberek vagytok, igazatok van?
Azt tesztek, amit jónak láttok, ráadásul olyan emberek is kerülnek otthonba, akik a légynek sem ártottak, de nem tudják őket ellátni.
"szeretnénk otthonba adni."
Ez csak akkor lehetséges, ha ő beleegyezik. Vagy akkor, ha gondnokság alatt van.
Hát igen, de akármilyen rossz természetű a Papi, nem egy kabát, amit csak úgy beadtok a ruhatárba! Ha nincs gondnokság alatt, akkor erről ő dönt.
(Ahogy a 4-es is leírta)
Szereti anyád, mert az apja. Pszichológiailag aki bánt minket, ahhoz jobban ragaszkodunk, nem értem én sem miért, de rengeteg gyerek van ezzel így.
Én sem ápolnám a helyetekben. De otthonba csak akkor tudjátok tenni, ha ő beleegyezik, vagy leépül annyira, hogy nem tud maga döntést hozni!
Öreganyám is hasonló. Ha nem megy otthonba majd, akkor csinál amit akar. Ennyi.
Ha gyámság alatt van, akkor gondozza az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!