Miért titkolták ezt előlem? O_o
Figyelt kérdés
ma tudtam meg hogy apám már házas volt, amikor összejött anyámmal... és ezmiatt vált el
meg h anyámnak van még1 testvére...
nagyon fáj, hogy ezt nem mondták el...
szerintetek miért??? :(
2010. okt. 5. 21:14
1/5 anonim válasza:
Ezt Tőlük kéne megkérdezned!Mi csak találgatni tudunk a pontos választ Ők adják meg;)Sztem azért nem mondták el,mert a gyereket úgymond nem akarták ezzel terhelni,bár rád is tartizan ez,hisz családtag vagy és nem kivülálló.
3/5 A kérdező kommentje:
énis csak találgatni tudok... sőt... még aztse... :S
de nem akarom felhozni nekik...
2010. okt. 5. 21:34
4/5 anonim válasza:
az emberek ált a szégyellni való dolgokról nem beszélnek...
5/5 anonim válasza:
Nem tudom miért fáj neked, hogy milyen kapcsolatai voltak apádnak az anyád előtt, mondhatni semmi közöd hozzá. Hogy az anyád testvérét miért titkolták eddig, hát az jó kérdés, biztos valami fekete bárány a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!