Milyen lehetőségeim lennének?
38 éves vagyok.A férjemmel jelenleg Angliában élünk,dolgozunk.De nem akarunk itt maradni,hanem 2-3 év múlva haza szeretnénk menni..Mivel már lassan 4 éve vagyunk kint így nem tudom,hogy otthon mi a helyzet..
Úgy értem,hogy 40-42 évesen nem szeretnék arra haza menni,hogy nincs munkám,vagy nincs semmi lehetőségem.Ezért arra gondoltam,hogy valami szakmát vagy tanfolyamot el kéne végeznem,hogy valamivel el tudjak indulni.Van szakmám,de az halott szakma,és nem igazán szeretnék abban dolgozni..De fogalmam sincs,hogy mit tanuljak..Gondoltam,hogy elmegyek egy ötvös vagy fodrász tanfolyamra..De félek ,hogy nem érnék el vele semmit..
Na és itt el is akadtam..Miket lehetne még egy magamfajta nőnek tanulni?
Azt hozzá kell tennem,hogy bárminek tanulnék,utána abból indítanék egy vállalkozást esetleg egy hasonló szakmabelit alkalmaznék aki gyakorlót..
Tud valaki ebben segíteni?
Arra érdemes készülni, amit itthon ellehet adni.
Műkörmös hölgy visszament Kanadába egy év után.Ott már megélt belőle, de itthon nem.Másik ismerős, informatikus Hollandiában tapasztaltak alapján internetes kávézót nyitott.Kinn voltak vendégek, de itthon csődbe ment.
Az angol nyelvet lehetne használni Pl.angol-magyar vegyes magánóvoda. Itt élő angol nyelvű, és magyar gyerekek részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!