Testvér az ilyen? Hogy csinálhat ilyet?
Az ő osztálytársa az exem tesója, akivel jóba van, és át szoktak járkálni egymáshoz.
Ezzel nem is lenne semmi baj, de a tesóm meghívta az exemet és a nőjét is az esküvőjükre.
Szépen indult kapcsolat volt, aztán 4 év után csúnyán zárult, teljesen a padlóra kerültem miatta, a munkahelyemről is elbocsátottak, stb. Pszichológushoz járok, gyógyszert szedek az alvási problémáimra, és már jobban vagyok, de rohadtul nem vagyok arra felkészülve, hogy őket ott, együtt lássam.
nem tudom, hogy mennyire jó barátok a tesóddal, viszont:
szerintem a tesóddal ott hibázott, hogy valószínűleg nem érti, hogy mennyire megsebzett téged az az ember. ez vagy van mert hülye(nem fogja fel), nem érdekli vagy nincs tisztába vele, ami arra utal, hogy nem beszéltetek róla.
azonban akármilyen rosszul is ért véget a kapcsolat ezzel az emberrel, ha a tesóddal fontos emberek akkor a tesóddal iránti szeretetből “lenyeled”, hogy ő meghívta őket.
vagy, ha ugy érzed mindenképpen választásra akarod bírni család vs. barát akkor mondhatod, hogy te csak akkor mész ha a pasi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!