Milyen ajándékot adnátok egy dolgos háziasszonynak?
Figyelt kérdés
2ezer ft ig van lehetőségem vásárolni..2010. okt. 3. 14:23
11/15 anonim válasza:
Szia,én is inkább egy szépészeti kezelésnek örülnék,pl. pedikűr-manikűr,masszázs.
12/15 anonim válasza:
Vagy egy pihenőnap.
Most te főzöl mondjuk hétvégén, meg ti készítitek a családdal a reggelit, vacsorát.
és aznap semmi dolga nem lesz.
Plusz egy sütit is süthetsz neki.
Biztos jól esne neki egy kis pihenés.
13/15 anonim válasza:
En biztos, hogy egy pihi hetveget szerveznek neki. En csinalnek mindent, szepen kitakaritanek, megföznek, razarnam a fürdö ajtot, szereznek par DVD-t, amit megnezhet, sütnek egy sütit, ez, ha ügyes van siman kijön 2 e ft költsegböl...
14/15 anonim válasza:
A fenti szuper ötletek mellett nekem még egy jó könyv jutott eszembe, vagy valami szép ékszer, hogy anyukád érezhesse, hogy nem csak dolgos háziasszony, hanem ízig-vérig nő, aki megérdemli a pihenést és a szép dolgokat is.
15/15 anonim válasza:
Egy pedikűr, manikűr, egy kozmetikai kezelés, vagy egy drágább tusfürdő,
VAgy van még egy olyan ötletem, hogy felérsz 12 cetlire, különböző dolgokat pl mosogatás, nagytakarítás bizonyos része, ilyesmi munkák, persze amiket teljesíteni tudsz, és anyukád ezeket minden hónapban beválthatja nálad:D
Szerintem ez nagyon jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!