Vajon örökké együtt leszünk? Szerintetek lehetséges?
3adjára jöttünk össze, az előző 2 szakítás annyira hülye dolgok miatt történt...
Tök nagy szerelem van közöttünk, még senki iránt se éreztem még ilyet komolyan még anyukámnál is jobban szeretem, és azt hiszem ő is így van ezzel. Képes éjszaka közepén felhívni azért, hogy hallhassa a hangom :D
Megígértük egymásnak, hogy nem hagyjuk elkövetni még egyszer azt a hülyeséget, hogy szakítsunk..
Mindenben egyetértünk, sose vitatkoztunk még, mindent megbeszélünk, ő a legjobb barátom is :)
Szerintetek hogy tartson mindez nagyon sokáig? Csak vele akarok lenni, amióta ismerem (5 éve) így gondolom.. (és mindez kölcsönös)
15/L 18/F
12 évig voltam együtt a párommal szakított velem harmadszor is.
Még nem voltam 19 éves mikor megismertem, most itt vagyok 31 évesen egyedül... Én is azt hiddtem örökké fog tartani...Nem így történt.
Ő most 35 éves már nem kellek neki.
Soha ne gondold azt örökké tart!!!!
De remélem neked sikerül:):)
Szerintem igen. :)
Lehet,hogy nem örökké,de nagyon sokáig. :DD
Sok szerencsét! :)
bocsi!
tudom hogy rossz lehet, de elmondanád hogyan halt meg majdnem?kíváncsi vagyokrá
14:14
Fel a fejjel :( Sajnálom.
Nem szeretném leírni, nem akarom, hogy valaki rám ismerjen.
14,5 évesen jöttünk össze,ő volt akkor 18/F.
Hatalmas ez a szerelem!!! a legfontosabb szerintem a szerelem,kitartás,hűség,őszinteség,tolerancia,kompromisszum,figyelmesség,tisztelet.
Már 11 éve vegyunk együtt,van egy kislányunk 3 éves.És még most is szerelmesek vagyunk!vannak hullámvölgyek,de pont ilyenkor kell küzdeni a másikért!!
Remélem átélitek ti is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!