Normális az, ha zavar hogy a családom alul öltözve járkál körülöttem? Lent kifejtem
"Na és ebben mégis hol a logika?"
sehol. itt mindenki szereti azt hinni, hogy másokat pontosan az zavarja, ami őket
Nálunk apu meg én alsógatyában vagyunk, anya is fehérneműben vagy bugyi+trikóban. Teljesen meztelenül nem szoktunk lenni. Szerintem férfiaknál teljesen rendben van, ha alsógatyában vannak otthon.
Nyilván, ha (és nem bullyingolni akarok senkit sem) nagyon nem esztétikus a látvány, pl férfi lógó szőrös csöcsökkel, nagy gyuhával, amin folyik az izzadság, akkor még érthető is a helyzet. Nekem is van olyan ismerősöm, akivel azért nem futnék össze alsógatyában...
Nálunk apa se és én sem vagyunk egy kigyúrt kockahasú alkat, normális, átlagos az alaktunk és nem jelent gondot alsónaciban lenni.
Én azt mondom, ha tudod, akkor kerüld őket, amennyire lehet. Bár nehéz helyzet. Milyen nemű vagy kérdező? Hogy néznek ki a családtagjaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!