Az normális, ha Karácsonykor szinte minden családtagom merev részeg?
#20-aska,
orvos házaspár gyereke vagyok, ne tudd mag apám miket magába döntött akkoriban még, amikor 4 ügyelettel és túlúrákkal annyit hozott haza, mint egy építkezésen dolgozó segédmunkás a 90-es években
Anyám meg ugyanilyen okokból tölti a cigi, meg büdös csempész cigit szívott
Nem normális.
De Közelítsük meg a kérdést a másik oldalról.
Normális e, hogy az adott család tök józan vagy csak alig ivott valamit, ha eddig, mondjuk 10 éve minden karácsonykor mata részegek voltak napokig, már reggeltől.
Ha a családod olvasná a kérdést, úgy válaszolnának, hogy persze tök normál kari alkalmával lealjasodni nap nap után.
De legalább te tudni fogod milyen családmodell ne kövess.
"Ez a tarsasozunk meg forralt bort kortyolgatunk fantasztikusan hangzik.. De hagyd a felnőtteket szórakozni."
Hát nem tudom, elég régóta felnőtt vagyok, de elég szánalmasnak gondolom azt az embert, aki nem tud a családjával együtt lenni 3 napot anélkül, hogy szó szerint reggeltől igyon. Az ilyen nem felnőtt, hanem egy túl sok zsebpénzzel rendelkező 15 éves. Kb. annyi idősen tűnt ez jó bulinak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!