Véletlenül észrevettem, hogy apa megcsalja anyát,mit tennétek a helyemben?
"Véletlen nem láthattál meg üzenetet..."
Ugyan miért nem? Az én férjemnek pl be van állítva fix emlékeztető, amit én kikapcsolok, ha ő épp nincs ott és a telefonja a közelben van. Amint kinyitom a tokot, már latom is az üzeneteit. Messwnger, whatsapp, SMS, stb az első szavak mindig láthatóak egy üzenetnél.
Én elmondtam apámnak, hogy láttam őket és h beszéljen anyával.
Senkinek sem volt jó, de ha már tudtam, nem akartam, hogy én szenvedek a titok miatt, ők jokatkavarnak, anya meg nem tudja.
Nem volt szép, fájt az az időszak, de ennek már 5 éve. Mindenki boldog már a saját életével
Olyan telefonról van szó, amit elvileg nem is használ. Nem adta kölcsön valakinek ezt a bizonyos telefont. Én kölcsönadtam egy kollégámnak egy használaton kívüli telefont 2 hétre, éppen ma hozta vissza, csak most tudott újat venni, az előzőt elhagyta. Szóval lehet , nem is neki szól.
Beszélj vele és megtudod, hogy mi a helyzet.
Másrészt ha neki írták: attól, hogy valaki kívánja, még nem biztos, hogy ő viszonozza is ennek a valakinek az érzéseit.
"Friss az üzenetváltás, én pedig 23 éves vagyok."
Apád újra szerelmes. Sajnálod tőle a szerelmet? Milyen ember vagy?
Az utolsónak:
Az apja tett egy ígéretet az anyjának, miszerint ő lesz az, akit élete végéig szeretni fog. Valószínűleg azt is ígérte, hogy hűséges lesz.
Az apjának kellene tartani magát ehhez. Ha már nem úgy érez, mint régen, akkor is szeresse, tettekkel. A tetteket pedig mindig követik az érzelmek.
"Sajnálod tőle a szerelmet?" - Igen, ha az nem a feleségétől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!