Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Papámnak igaza van?

Papámnak igaza van?

Figyelt kérdés

22/F éves vagyok... papám ezt mondta: "az a baj amit elgondolok, annak nálam úgyis kell lenni, mindig végre hajtom, megcselekszem amit eltervezelek"

Pl: este késő elmentem venni krumplit, tojást, szalámit, holott papám mondta :"minek mentél el már este 7 óra van, ráért volna reggel"... meg pl minek a Ferihez vitted a kocsit szerelni? Mondtam várj 1 hetet a Gézához vidd" "az a baj amit elgondolsz annak úgykell lenni fiam" ... ezeket mondta papám! És mamám is szokta ezeket mondani.

2022. nov. 12. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Az a baja, hogy nem azt csinalod, amit o mond es nem tud neked dirigalni. 22 evesen szerintem mar el tudod donteni, hogy mikor mit vasarolsz es mit csinalsz egyedul is.

Egyutt eltek, hogy ezekbe feltetlenul be kell avatni?

2022. nov. 12. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Honnan a búbánatból tudjuk, hogy ez igaz-e rád?
2022. nov. 12. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Vagy mi itt a kerdés??
2022. nov. 12. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Na végre, egy kis változatosság. Eddig mindig a nagymamádról szólt a kérdés. Bár látom, most sem tudtad lehagyni a végéről. 😅

Az is jó, hogy mindig odaírod a korod és a nemed, mert a kérdéseid színvonala alapján 12-nek gondolnánk.

2022. nov. 12. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Vajon mi is ilyen hülyék leszünk, ha megöregszünk?
2022. nov. 12. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
34%

Talán arra akart utalni, hogy mereven veszed a dolgokat. Ez nézőpont kérdése. Van, aki azonnal cselekszik, van, aki kényelmeseb ill. az eddigi tapasztalata az, hogy várhatnak az elintézések, mert közben változhatnak a körülmények is. Itt nincs igazság.

Saját élmény: DPD-vel akartam csomagot feladni külföldre tegnap, pénteken délután. Az első csomagponton az illető személy nem volt kellően gyakorlott a csomag felvételben, nem sikerült a számítógépén kiigazodnia, így hazamentem a somaggal együtt. Otthon a saját számítógépemen utána néztem, hogy hol van még csomagfelvételi pont. Sajnos már fáradt voltam, ezért nem akartam elmenni oda, ahol 20 óráig volt nyitvatartás. Ezért ma délelőtt elmentem oda, ahol szombati nyitvatartás volt az információ szerint. Ott viszont közölték, hogy náluk szombaton nincs csomagponti szolgáltatás. Vagyis kénytelen leszek harmadszorra oda menni, ahol hétfőn reggel 8-tól van csomagfelvétel.

2022. nov. 12. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem ismerjük a papádat se helyzetet se téged.
2022. nov. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!