Hogyan jöttök ki a főbérlőtökkel? Sokszor jár be a lakásba vagy csak havonta egyszer, előzetes egyeztetés szerint?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 19:11
11/16 anonim válasza:
Mi nagyon kifogtuk anno...a főbérlő néni ott lakott a mellettünk lévő lakásba, és folyton leste, hogy mikor megyünk és érkezünk. Sőt, amikor nem voltunk otthon bemászkált. Még a rezsivel is megpróbált átvágni. Ja, és persze, azt mondta, ha valaki kérdezi, rokonok vagyunk és nem bérlők. No komment...
12/16 anonim válasza:
itt lassan 1 éve lakom,havonta 1x látom a tulajt,vagy ő jön fel,vagy én megyek le hozzá pénzzel,csekkekkel
ha ő jön,akkor sem jön előszobától beljebb,kulcsa sincs a lakáshoz,jobbat kivánni se lehet
előző albiban szörnyű volt,tulaj hetente 2x is képes volt jönni,ugy is ha nem voltunk otthon,és órákat ült benn,sosem kell idős unatkozó főbérlő többet
13/16 anonim válasza:
első főbérlőm volt h egy évig nem jött, nem reagált mikor javíttatás miatt kerestem v amikor jött a levél a bíróságtól h nem fizeti a részletet utaltam a pénzt és ennyi, utána meg fel volt háborodva h pakoltam és eljöttem, mert untam h én szereltethetek mindent ha nem akarom h rámrohadjon a lakás. a következő viszont mindenért jött a nyakamra, bejelentés nélkül is, meg is untam, ahol most vagyunk havi 1x jön de van h én szaladok el a pénzzel, megbeszélés után,, nagyon normálisak.
14/16 anonim válasza:
Nekünk nagyon-nagyon rendes a főbérlőnk.Havi egy alkalmat beszéltünk meg.Nem ellenőrizget soha.Előrre szól,ha jön,és még azt is megengedte,hogy egy cica,és egy kutya is legyen.
15/16 anonim válasza:
Én az enyémet csak kétszer láttam, pedig már két éve bérlem tőle a lakást, egyszer mikor kibéreltük tőle a lakást, egyszer meg mikor nem működött a fűttés. A pénzt átutalással fizetem neki.
16/16 anonim válasza:
Akkor találkoztam vele, amikor kivettem a lakást. Három éve bérlem, mindent átutalással intézek. Fogalmam sincs, miért kellene eltűrnöm, hogy bármilyen indokkal idejöjjön. Én két lakást adok ki, én sem mászkálok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!