Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttök ki a főbérlőtökk...

Hogyan jöttök ki a főbérlőtökkel? Sokszor jár be a lakásba vagy csak havonta egyszer, előzetes egyeztetés szerint?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi nagyon kifogtuk anno...a főbérlő néni ott lakott a mellettünk lévő lakásba, és folyton leste, hogy mikor megyünk és érkezünk. Sőt, amikor nem voltunk otthon bemászkált. Még a rezsivel is megpróbált átvágni. Ja, és persze, azt mondta, ha valaki kérdezi, rokonok vagyunk és nem bérlők. No komment...
2010. szept. 28. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:

itt lassan 1 éve lakom,havonta 1x látom a tulajt,vagy ő jön fel,vagy én megyek le hozzá pénzzel,csekkekkel

ha ő jön,akkor sem jön előszobától beljebb,kulcsa sincs a lakáshoz,jobbat kivánni se lehet

előző albiban szörnyű volt,tulaj hetente 2x is képes volt jönni,ugy is ha nem voltunk otthon,és órákat ült benn,sosem kell idős unatkozó főbérlő többet

2010. szept. 28. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
első főbérlőm volt h egy évig nem jött, nem reagált mikor javíttatás miatt kerestem v amikor jött a levél a bíróságtól h nem fizeti a részletet utaltam a pénzt és ennyi, utána meg fel volt háborodva h pakoltam és eljöttem, mert untam h én szereltethetek mindent ha nem akarom h rámrohadjon a lakás. a következő viszont mindenért jött a nyakamra, bejelentés nélkül is, meg is untam, ahol most vagyunk havi 1x jön de van h én szaladok el a pénzzel, megbeszélés után,, nagyon normálisak.
2010. szept. 28. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon-nagyon rendes a főbérlőnk.Havi egy alkalmat beszéltünk meg.Nem ellenőrizget soha.Előrre szól,ha jön,és még azt is megengedte,hogy egy cica,és egy kutya is legyen.
2010. szept. 28. 22:50
 15/16 anonim válasza:
Én az enyémet csak kétszer láttam, pedig már két éve bérlem tőle a lakást, egyszer mikor kibéreltük tőle a lakást, egyszer meg mikor nem működött a fűttés. A pénzt átutalással fizetem neki.
2010. szept. 29. 01:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor találkoztam vele, amikor kivettem a lakást. Három éve bérlem, mindent átutalással intézek. Fogalmam sincs, miért kellene eltűrnöm, hogy bármilyen indokkal idejöjjön. Én két lakást adok ki, én sem mászkálok oda.
2010. szept. 29. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!