Miért nem helyes az hogy úgy gondolom hogy jó lenne eggyütt lenni a párommal karácsonykor?
SZia.
Én már az első Karácsonyotokat együtt töltöttem volna a párommal.Én 17 voltam(8 éve),mikor összejöttünk,és nem volt kérdés,hogy együtt töltsük-e vagy sem.Én a magam részéről azt javaslom,mint előttem író,beszélj vele,mondd el neki,hogy ez neked mennyire fontos,hogy egy párkapcsolat nem csak a hétköznapokon párkapcsolat,hanem ünnepekkor is,és KArácsonyozzatok együtt.Én azt javasolnám,ami nálunk is bevált,a Szentestét külön töltjük a szülőktől,vagy ha még otthon laktok,akkor egyik évben anyudéknál,másik évben anyósodéknál töltsétek,és így nem lesz harag.Ha pedig majd külön költöztök,akkor lehet azt,hogy Szenteste külön,majd 25.-ie egyik évben anyudéknál,másik évben anyósodéknál töltitek 25.-ét,26.-án meg persze mentek a másik szülőkhöz.Vagy egy harmadik megoldás:Szenteste majd külön,a 25.-ie pedig egyik évben anyósodéknál,és anyudék is ott vannak,meg tesóid,a másik évben fordítva.ÍGy szintén nincsen harag.
Boldog KArácsonyt!!!
szerintem is termeszetes.
első karácsonyunktól kezdve mindig egyutt toltottuk (ez 10 karacsonyt jelent).
amugy ne vedd a szivedre nagyon, biztos nagyon szeret, csak a ferfiak maskepp gondolkoznak, meg ilyenek, de ha megerteted vele, hogy neked ez fontos, akkor biztos csinalni fog valamit. vagy pedig szervezd le te batran :)
boldog karacsonyt, es ne ess ketsegbe :)
Én is hozzátennék :)
Nekünk ez a 3. karácsonyunk és a 24.-ét mi sem töltjük együtt sajnos, mivel a páromékhoz ilyenkor 3-4 napra ellátogat a nagymama és ilyenkor úgy kell tenni mintha plátói lenne (pedig nagykorúak vagyunk :))De napközben tavaly is együtt voltunk, most meg eljön még délelőtt...
Szerintem beszéld meg vele, hogy elmenjetek moziba, vagy valami jó programot (karácsonyit) és így lényegében ő sem hagyta ott szigorú szüleit, de együtt lesztek egy kicsit. :D
Sok sikert és BOLDOG KARÁCSONYT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!