Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem helyes az hogy úgy...

Miért nem helyes az hogy úgy gondolom hogy jó lenne eggyütt lenni a párommal karácsonykor?

Figyelt kérdés
A párommal most 3éve vagyunk együtt és a 3.karácsonyunkat én titkon együtt szerettem volna tölteni vele de neki ez meg sem fordult a fejében..ma mondtam el hogy én így szerettem volna erre azt mondta ő is de hát nem tett érte semmit.a legjobb barátnőm most 19éves és 2hónapja ismeri a pasiját és mégis együtt vannak szerintetek joggal érzem úgy hogy ez nem igazságos persze eddig mindíg a családdal töltöttük a szentestét de most már ő ugyanolyan fontos segítsetek....
2008. dec. 24. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Négy évig jártam a barátnőmmel amíg össze nem házasodtunk. A 4 karácsonyból 3-at együtt töltöttünk. Többnyire náluk.
2008. dec. 24. 01:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbbi vok, szerintem jogos lenne az igényed a kar. együttt töltésére. Próbálkoz még a srácnál hátha beadja a derekát.
2008. dec. 24. 01:14
 3/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszod!!!! nem vele van baj szerintem csak fél megkérdezni a szüleit meg ők kicsit szigorúbbak az enyémnél...:S
2008. dec. 24. 01:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

SZia.

Én már az első Karácsonyotokat együtt töltöttem volna a párommal.Én 17 voltam(8 éve),mikor összejöttünk,és nem volt kérdés,hogy együtt töltsük-e vagy sem.Én a magam részéről azt javaslom,mint előttem író,beszélj vele,mondd el neki,hogy ez neked mennyire fontos,hogy egy párkapcsolat nem csak a hétköznapokon párkapcsolat,hanem ünnepekkor is,és KArácsonyozzatok együtt.Én azt javasolnám,ami nálunk is bevált,a Szentestét külön töltjük a szülőktől,vagy ha még otthon laktok,akkor egyik évben anyudéknál,másik évben anyósodéknál töltsétek,és így nem lesz harag.Ha pedig majd külön költöztök,akkor lehet azt,hogy Szenteste külön,majd 25.-ie egyik évben anyudéknál,másik évben anyósodéknál töltitek 25.-ét,26.-án meg persze mentek a másik szülőkhöz.Vagy egy harmadik megoldás:Szenteste majd külön,a 25.-ie pedig egyik évben anyósodéknál,és anyudék is ott vannak,meg tesóid,a másik évben fordítva.ÍGy szintén nincsen harag.

Boldog KArácsonyt!!!

2008. dec. 24. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is termeszetes.

első karácsonyunktól kezdve mindig egyutt toltottuk (ez 10 karacsonyt jelent).

amugy ne vedd a szivedre nagyon, biztos nagyon szeret, csak a ferfiak maskepp gondolkoznak, meg ilyenek, de ha megerteted vele, hogy neked ez fontos, akkor biztos csinalni fog valamit. vagy pedig szervezd le te batran :)

boldog karacsonyt, es ne ess ketsegbe :)

2008. dec. 24. 11:01
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok!!!!! sokat segítettetek. BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK
2008. dec. 25. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is hozzátennék :)

Nekünk ez a 3. karácsonyunk és a 24.-ét mi sem töltjük együtt sajnos, mivel a páromékhoz ilyenkor 3-4 napra ellátogat a nagymama és ilyenkor úgy kell tenni mintha plátói lenne (pedig nagykorúak vagyunk :))De napközben tavaly is együtt voltunk, most meg eljön még délelőtt...

Szerintem beszéld meg vele, hogy elmenjetek moziba, vagy valami jó programot (karácsonyit) és így lényegében ő sem hagyta ott szigorú szüleit, de együtt lesztek egy kicsit. :D

Sok sikert és BOLDOG KARÁCSONYT!

2008. dec. 25. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!! csak ebben az a baj hogy 300km választ el tőle én Debrecen ő Pest :S( de annyival előrébb vagyunk hogy azt mondta jövőre el fogja intézni)
2008. dec. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!