Anyukám szerint ne töltsem a karácsony estét a párommal, miért?
Másfél éve vagyok a párommal, 18 már elmúltam, a párom 19 éves. Tavaly még oké, hogy nem karácsonyoztunk együtt, hiszen akkor alig pár hónapja voltunk együtt...de mostmár másfél éve, és még most sem mondta azt, hogy jó, oké, hivd át vacsizni vagy valami...Pedig minden oké, olyan szinten, hogy semmi bajuk a párommal, szeretik, meg minden, mégis nemtudom miért igy kezelik a helyzetet. szerintem normális dolog lenne ha együtt lehetnénk karácsony estén, de anyum már többszőr célzott hogy felejtsem el. szóltam neki hogy délelőtt megajándékozzuk egymást a párommal holnap, és annak is pofát vágott.
tényleg korai lenne együtt töltenünk a karácsonyt? azért már nem vagyunk olyan kicsik...:(
hat nemtudom..fura anyukad van..:(
tok normalis lenne ha egyutt toltenetek
mi nyaron jottunk ossze, de egyutt karacsonyoztunk, es azóta is mindig! (10 karacsony osszesen :))
olyan fura...mert a párom is kérdezte és neki sem tudtam mit mondani:( mondjuk ő már ismeri anyukámat, nem csodálkozik.
anyum úgy csinál mintha háromévesek lennénk: "jön az angyalka, karácsonyfa, ajándékok és mindenki maximálisan boldog"-kivétel én aki a szerelmétől 2 km-re kell karácsonyozzak...nemtudom meddig játszuk ezt? :(
Szerintem ne csodálkozz. A párodnak is megvan a saját családja, meg neked is. Ha már össze lesztek házasodva, vagy együtt éltek, akkor megértem, hogy együtt akartok karácsonyozni. Én több mint két és fél éve vagyok a párommal, ő 20, én 19, és eddig minden karácsonyt külön töltöttünk úgy, hogy 70 km van közöttünk. Aztán ő átjött hozzánk 27e környékén, és együtt mentünk át hozzájuk szilveszterezni. Szerintem örülj, ha karácsony délelőttjén együtt lehetsz a barátoddal, és csak 2 kmre lakik. A karácsony pedig a család ünnepe, addig becsüld meg, hogy van családod, amíg nem késő, mert hidd el nekem, bármikor beüthet valami, ami elveszi tőled valamelyik szülőt. :(
Boldog Karácsonyt!
Ebben is igazatok van ! Részre hajlok...
Csak azért mégis...van akinek megengedik a szülei, és képesek családtagként kezelni ennyi idő után.
Én szeretem a szüleimet, ezzel semmi gond nincs, csak kicsit elfilóztam, de igazatok van:) akkor talán 2-3 év múlva, vagy kitudja talán jövőre:D :)
Üdv, és boldog karácsonyt
Szia!
Azt a nagyon fontos dolgot ne felejts még el, hogy a mamád egy másik generáció. Aki másképp gondolkodik, számára Te vagy a legfontosabb az "én kislányom". A szűlők nehezen fogadják el, hogy a gyermekük felnött lett. Ennek első és tuti jele, ha szentestét sem vele szeretné tölteni hanem a szerelmével. Ezt el kell fogadd és tartozol annyival a mamádnak, hogy engedsz a kérésének (a nyomásnak ;-) ).
Ha már tényleg stabil lábakon áll a kapcsolatotok akkor úgyis együtt fogjátok tölteni. És 20 év múlva Te fogsz küzdeni azért az egy estéért az évben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!