Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt anyósoddal, apósoddal...

Mi volt anyósoddal, apósoddal a legnagyobb veszekedésetek? Mi volt az előzmény, mi volt a vita, veszekedés, párod mennyire kapcsolódott be, utána hogy regáltatok, mennyi ideig volt harag? Megbeszéltétek vagy nem?

Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 18:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Lekopogom, még ez alatt az idő alatt nem volt semmi, egyikkel sem, nagyon bírom őket, anyósom olyan nekem, mintha a nagynéném lenne. Saját szüleimmel annál több veszekedés van, ők képesek bármin vitázni - egyzser apám azért kezdett bele, mert belemorzsáztam a tányérba, amikor ettem. Hagyok időt feldolgozi :D
2022. szept. 9. 18:59
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt ilyen, jól kijövünk, szeretjük egymást.
2022. szept. 9. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

Mindenaron a masik unoka masodik keresztnevet akartal adni.- nem az lett

Allandoan Mamanak szolitatja magat. - a gyereknek en vagyok a Mama max Nagyi. Nem hulye a gyerek szoval kovetkezetesen Nagyinak hivja

Penzugyeinkbe akart beleszolni.- nem engedtuk

2022. szept. 9. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Mama...Jezusom...

Minden normalis Anya tudja, hogy a Mama = a Nagyi...

2022. szept. 9. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
43%

Minden normalis tanult ember tudja h a Mama minden nyelvben az edesanyat jelenti...

Igen Magyar nyelvben is.

Alig par evtizede kezdtek hasznalni a nagyszulo becezesere.

2022. szept. 9. 20:34
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

Mama - Nagymama

Apa - Nagyapa

Erdekes az apa nem a nagyszulo becezese ...

2022. szept. 9. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

A Mama sok helyen igenis az anyát jelenti, szerintem hadd döntse el az adott anyuka, hogy hívatja magát a gyerekeivel. És ha náluk ő a Mama, az apuka meg a Papa, akkor a nagymama törődjön bele, hogy neki más megszólítás jut.

Nekem sok '50-es, '60-as években íródott és abban a korban játszódó magyar ifjúsági regényem van, a legtöbb történetben a szereplők igenis mamázzák az anyukájukat. A nagymama meg nagymama.

2022. szept. 9. 21:08
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Komoly nem volt semmi.
2022. szept. 9. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Jol van Mami, puffogjal csak.👵 Ilyen termeszettel, szerintem nem Anyos az egyetlen aki utal teged. 🤣💩
2022. szept. 10. 00:45
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

Azt a baromsagot pedig ne ird..az, hogy pl. az angoloknal ilyen megszolitast hasznalnak az egy dolog..

Meg a dedim sem szolitotta Mamanak az anyjat...

2022. szept. 10. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!