Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a vélemény erről? Hogy...

Mi a vélemény erről? Hogy szokott ez általában történni? Van valaki ilyen hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Az olyan emberek akik esetleg korábban kapcsolatban voltak vagy komolyabb esetben házasságban de szakítottak/elváltak viszont született ebből a kapcsolatból 1-2 gyerek de később újra házasodtak és azóta is azzal a párral vannak és ott is született közös gyerek, kivel szeretnének a későbbiekben egy sírba lenni ha esetleg elhunynának?

Az új házastárs mellett vagy az exfeleség/férj mellett? Ugye mostanság lehet venni páros sírokat ,hogy az emberek amellé kerüljenek aki mellé szeretnének.

Az előző kapcsolatból/házasságból született gyerekek ezt mennyire tudják támogatni ha az elhunyt szülőjük nem az anyjuk/apjuk mellett nyugszik majd? És tegyük fel a kapcsolatuk jó a szülőjük új párjával, valamint nem az új pár miatt ment tönkre a szülei kapcsolata. Tehát nem beszélünk mondjuk ellenségeskedésről sem.

2022. szept. 9. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy egy felnőtt gyerek miért ne tudná megérteni, hogy a szüleik már elváltak, nem szeretik egymást, és miért ragaszkodnának ahhoz, hogy egymás mellett legyenek közvetlenül. Mert úgy egyszerűbb sírt látogatni?
2022. szept. 9. 12:33
 2/11 A kérdező kommentje:

1-es:

Igen, számomra is érthetetlen. Ezért ihletett a kérdés, mert nem olyan rég volt egy hasonló szituáció amiről hallottam. :D

2022. szept. 9. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim nem váltak el, de ha rajtam múlna, másik temetőbe temettetném anyámat azok után, amiket összehordott apámról a halála óta.
2022. szept. 9. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
én magasról tennék rá hova hantolnak. legjobb lenne ha megennének a vadak, akkor hasznom is lenne.
2022. szept. 9. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben kell tartani a döntésüket.
2022. szept. 9. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
4,megesznek a kukacok, az is hasznos :)
2022. szept. 9. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Mint mondtam tökmindegy, de a gerinceseket támogatom alapból:)
2022. szept. 9. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tiszteletben kell tartani.

Ha engem a lányom az apja mellé temetne, eskü addig kísérteném amég át nem helyeztet :D

2022. szept. 9. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Mozaik sírhelyet mindenkinek!
2022. szept. 9. 22:30
 10/11 A kérdező kommentje:
8-as! Sírok! :D :D
2022. szept. 9. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!