Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS. Egyedül itthon maradhatok...

SOS. Egyedül itthon maradhatok? Mi lesz?

Figyelt kérdés

Apukámon kívül nincs rokonom. Vagyis valahol biztos van de nem tartjuk a kapcsolatot, nem is ismerjük egymást. A suli amibe járok pont úgy van, hogy a suli mögött megyek be és van a 37es, na és oda lehet látni ha hátranézek. Apukám kamionos és hátranéztem és láttam, hogy ott megy el. Vagy fél perc múlva valami bazinagy csattanást hallottam. Hátrakaptam a fejem de nem láttam semmit. Utána visszanéztem és láttam h ott van apukám kamionja, egy másik kamion és valami személyautó. Egyből odarohantam hozzájuk de a 2 sofőr nem volt magánál ezért bevitték őket a kórházba. Így nem is mentem suliba még tegnap sem és ma sem. Apukám ma délben tért magához de nagyon gyenge. Egy darabig biztos nem jön ki onnan. Maradhatok egyedül itthon? Vagy mi lesz?

16/L

2010. szept. 22. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát elméletileg átmeneti gondozásba kell vagyenek, mivel még nem tudsz magadról gondoskodni, de mivel elég idős vagy, lehet hogy csak egy "nevelőt" jelölnek ki. Gondolom számlákat befizetni meg ilyenekben nem vagy otthon, ne maradj egyedül semmiképp. Apudnak meg jobbulást. :(
2010. szept. 22. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
szerintem 16 évesen már elég nagy vagy...nem kell beszrni
2010. szept. 22. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
valószínűleg ügyeket intézned egyelőre nem kell, és nem hónapokról van szó, tehát nyugodtan lehetsz szerintem otthon. Ha alá kell írni valamit, beviszed édesapádnak. Nem kell ide a gyámhatóság :)
2010. szept. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!