Esküvő szülőköszöntő nélkül?
Engem szüleim taníttattak, felneveltek tisztességesen, pénzügyileg segítettek, de mégsem volt szülőköszöntő. Anyám az egész esküvőszervezés alatt bas*akodott. Neki ez nem tetszik, az nem tetszik, xar a ruhám, xar a hajam stb. K*rvára nem volt kedvem az udvariaskodáshoz mikor az életről is levitt a viselkedésével. Pluszban örültem is neki, hogy nem volt, mert végül a kaját is fikázta az esküvőn, fura mert csak neki nem volt jó.
Páromnak meg mindegy volt. Így nálunk végül nem volt. Főleg, hogy csak egy polgári szertartás volt hivatalban, ott közös gyertyagyújtás férjemmel, majd mentünk is enni étterembe. Nekem nem hiányzott. Barátnőmékén pl volt, ott annyi volt, hogy a szertartás vezető annyit mondott, most pedig az ifjúpár szeretné egy-egy szál virággal/ajándékkal megköszönni a szüleinek az eddigi munkájukat, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!