Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm az anyám, és a...

A barátnőm az anyám, és a családom végett akar szakítani velem. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Először is elnézést kérek a helyesírási hibákért. Szlovákiai magyar vagyok.

Sziasztok!

2,5 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Együtt vagyunk nap mint nap azóta, mióta megjelent az első koronavírusos eset. Vagy nálunk vagyunk, vagy a barátnőmnél. Barátnőmnél nincs eléggé magánéletünk, és azért jobban nálunk otthon szeretnék lenni a barátnőmmel, mert nálunk nagyobb a hely, egyedül lehetünk a szobában.

Én szeretném, hogy nálunk lennénk gyakrabban, mint a barátnőmnél. De ami folyik otthon azt már a barátnőm nem bírja pszichikailag az egészet ami nálunk zajlik. A barátnőm egészségügyi főiskolára jár, nővérkének van kitanulva. A nagymamámnak áttétek vannak a csontjain, a hátán, lábain, kezein. Járt sugarakra, megkapta az összes 10 sugarat, most mennek 1 hét múlva vérvételre. Na és a nagymamám szerette tudni, hogy milyen az eredményei a sugaraktól. Akkor a barátnőm elolvasta a papírokat, és azt mondta, hogy gyengék a csontjai, vigyázni kell nehogy leesik mert akkor eltörhet a csontjai. És a nagyapa még a nagymama sírtak hogy áttét van az egész testében és áttétet nem is mondott a barátnőm. Így át forgassák a szavakat és a semmiből csinálnak problémát. Aztán a barátnőm lement a szobába, és az anyám ment le a szobába és csinálni cirkuszt a barátnőmmel. Hogy többet nem fog neki semmit mondani az anyum stb. Barátnőm azt mondja hogy ő olyat nem is mondott. Nálunk a családban egyértelmű, hogy mindenki kitalálja amit nem is mondott a másik és óriási problémát tudnak abból csinálni.

Múltkor az anyám össze veszett az apummal. Mert hogy sokat fogyaszt sört, már alkoholistát csinálnak belőle, és naponta csak 2 sört iszik meg. Tönkre teszik őt főleg az anyám. Mindent megcsinál az apám a ház körül, vagy a kertben egyszóval le a kalappal, de akkor is kevés, és az van neki mondva, hogy nem csinál semmit. Most mivel áttét van a nagymamám csontjain most megállt a világ, nem lehet menni koncertre se sehova mert nehogy megfertőzik a nagymama. Apámat már ilyen élet nem érdekli. Múltkor össze veszett az anyámmal és elment hazulról. Az anyám felhívta rövid időn belül engemet (mert akkor a barátnőmnél voltam), apum nővérét, nagymamám testvéreit. Szóval az egész családot hogy az apu elment hogy miért csinálja ezt. Jól tette, én sem bírnám ki az ő helyében. Hogy én végettem és a nővérem végett jött vissza, amúgy már végzett volna magával. Így mondta nekem az apám.

De hogy az anyám nővérének a férje iszik többet mint az apám, semmiben nem segít a feleségének, az rendben van. Az apám mindent megcsinál és még annál rosszabb. Vagy az anyám bátyja nem csinál úgyszintén semmit és az rendben van. De mindig az apám lesz a legrosszabb.

A barátnőmnek mondta az anyám bátyjának a felesége, hogy ő itt nem bírná ki. Hogy minden hülyeségből csinálnak nagy problémát.

A barátnőm akar szakítani velem az anyám végett, és amit csinálnak, hogy beszélnek máskire de mikor idejön az a személy akire beszélnek akkor nem mindanak neki semmit, át forgassák az ember szavait, anyámnak van valamilyen egészségügyi problémája maskin adja ki a dühét. Pedig mindenki neki segít mindenben és úgy is kevés, úgy is rossz. Múltkor picit össze kaptunk mi is a barátnőmmel és az anyám azt mondja hogy már úgy lássa hogy nem leszünk már sokat együtt. Ilyeneket mond a barátnőmnek ilyeneket. Tudjátok mit. A barátnőm ezt elmondta az összes barátnőinek és azt mondták hogy ők nem bírnak ki nálam. És többen mondták.

Mi a véleményetek erről?

Csak én dolgozom, barátnőm még tanul.

Miért tesznek tönkre mindenkit?

2022. júl. 25. 09:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

Két döntésed van, vagy elköltözöl mielőbb barátnővel vagy egyedül, vagy soha nem lesz normális életed egyedül sem, pláne nem társsal.

Ilyen családmodelbe szocializálódsz, ilyen családod is lesz! Törj ki, s Te legyél más, ha rövid időn belül teszed, akkor meglehet, hogy melletted marad a barátnőd, vagy vissza megy hozzád, ha látja...

2022. júl. 25. 10:30
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
#5 hol vannak ilyenek? Mert én egyről sem tudok.
2022. júl. 25. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Nekem sem futár hozza a címeket, hanem olvasom a hirdetéseket és találkozom ilyenekkel. De a lényeg, hogy te is feladhatsz hirdetést, amiben ilyen megoldást keresel. Folyamatosan mehet a hirdetésed, mert a Jófogáson, Ingatlan.com-on ingyenes.

Persze ezek nem rózsadombi villák és szanaszét vannak az országban, de lehet szerencsével tisztességes állapotút kifogni.

2022. júl. 25. 11:59
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Én meg pont azt látom, olvasom midenhol, hogy majdnem összedőlő, 60-as években épült, azóta felújítást nem látott házakat próbálnak kiadni 90-100.000 Ft-ért.
2022. júl. 25. 12:04
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

Erre most mit mondjak neked? Rossz helyeken, rossz keresési feltételekkel keresel.

Nekünk 5 évig volt probléma egy tőlünk 150 km-re megörökölt ház és ilyen feltételekkel meghirdettük. És vannak így mások is.

Ismét elmondom, aztán befejeztem:

Te is feladhatsz hirdetést, amiben ilyen megoldást keresel. Folyamatosan mehet a hirdetésed, mert a Jófogáson, Ingatlan.com-on ingyenes.

2022. júl. 25. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Hát akkor marad az a megoldás, hogy mindenki lakik szépen otthon tovább, és találkoztok heti 2-3 alkalommal, meg nálatok aludtok hétvégén és kész.

Ha nem is dolgoztok, csak tanultok, akkor nem kell felnőtteset játszani és bevétel nélkül odaköltözni lakni a szülők nyakára, mert baràtnőd kb. ezt csinálja most.

2022. júl. 25. 12:26
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Töketlenek vagytok, te is meg apád is. Egyrészt, ennyien egy házban, én se bírnám, anyád egy zsarnok nárcisztikus.

Költözzetek össze, akkor anyád keze már nem fog elérni. Vagy ha ezt nem akarod, akkor engedd el a csajt, mert nem érdemli meg, hogy kicsinálja anyád.

És azért csinálja, mert kell neki egy ingyen rabszolga, meg egy ingyen netbank. Exemmel is ezért mentünk szét, mert az anyja fúrt, ő ezt belátta, de nem tett semmit, besokkaltam. 3 évig bírtam.

2022. júl. 25. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
Normális.
2022. júl. 25. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Bele sem tudom élni magam, mert részemről kizárt, hogyha valahol nekem ennyire szar és nyilvánvalóan utálnak, akkor rendszeresen oda egyen a fene.

Akármilyen dughatnékom lenne, az biztos.

Akkor inkább szexelnék kocsiban, erdőben, réten, haveroknál, mozijegyet vennék a szüleimnek, és havonta 1x kivennék egy szobát valami panzióban, vagy a fene tudja, de nem másznék mások nyakára.

Azelőtt, még nem is olyan régen, amikor még nem volt elfogadott az egymásnál alvás és szigorúság volt, akkor is meg tudták valahogy oldani a fiatalok ezt.

2022. júl. 25. 15:14
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
Hát el kell dönteni h mi a fontosabb, pénz vagy a csaj.
2022. júl. 25. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!