Miért viselkedik így ezen a héten? Nem tetszem már neki? Én hogyan viselkedjek vele, h ujra a régi legyen?
van az osztályomba 1 srác, aki a múltéhen tök jófej volt velem:)
Biztosra fogadni mertem vna, hogy bejövök neki, mert annak ellenér hogy 18, ugy csinált mint az oviban: huzgálta a hajam, jófejkedett, nyaggatott, piszkált, bökdösött, egész nap lesem szállt rólam.
De ezen a héten nem is szól hozzám szinte, néha megbök vagy ilyenek, de nemtudom milett vele:(
Én közeledek felé, mert most én piszkálom őt, vissza is bökdös meg ilyenek, szoval reagál:))
De ő azt mondta h azért lett ilyen mert én mondtam neki msnen hogy unom h mindig b*szogat és ezért leállt.:S
Demostmeg olyan rideg, mintha kicserélték volna. Olykor érzem hogy néz, és amikor csak hozzá beszélek zavarban van. De tök rossz, h már nem olyan nyaggatós mint múlthéten:):(
Amugy vele keringőzöm, mert felkért és tegnap is mondta h ő velem akar táncolni és kész, meg tegnap rámírt este msnen:) szóval keres.
de akkor suliba miért ilyen? a közelembe se jön:S
16:50 78%os
hát nemtudom én eddig uyg éreztem hogy bejövök neki:)
Dehát persze lehet hogy nem:/
Utolsó köszi:) Nemtudom mit csináljak, mert én nem szeretek kezdeményezni, de múlthéten olyan jjóóóó volt úgy vele suliba:) mostmeg:S
Lehet, hogy azért nem piszkál a suliban, mert a fiú osztálytársaid azzal cukkolják, hogy tetszel neki. Beszélgessetek sokat, hátha lesz valami.
Jól értettem amúgy, hogy te is 18 körül vagy? Az írásod alapján max. 14-nek néztelek volna.
17vagyok:)
hát köszi:D csak siettem az irással mert közben még más dolgom is volt:s bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!