A "kisebb igényű" pasik kevésbé csalják meg párjaikat szerintetek? Akik mondjuk kicsit gátlásosabbak szex téren. Mi a tapasztalat?
Erre nincs szabály, jól írták előttem.
Nekem volt egy barátom, aki nem volt egy nagy igényű, heti 1-2, és mégis ment a netre, meg egyebek...
Mostani se akar többet szeretkezni, de eddig ő hűséges volt. (remélem az is)
Nem feltétlenül, lehet gátlásos és jellemtelen is, mint az előző partnerem.
Azt hittem baromira nem csalhat meg, mert kis visszahúzódó. Hát az unokatestvérem rászabadult, cicidobással, és nagyon úgy láttam, hogy a kis féreg szívesen elment volna vele a sarokban.
Semmi köze egymáshoz.
Én éjjel-nappal csajoztam ott ahol tudtam, aztán mégis együtt voltam 3 évig egy lánnyal és nem csaltam meg!
Hmm nemtudom, velem kezdett már ki olyan pasi, akiről a fene se gondolta volna, hogy megtenné, olyan gátlásosnak meg hűségesnek ismerte mindenki, aztán valószínűleg ő sincs fából xD
22-L
Ez attól függ, milyen az ember belső tulajdonsága.
Van aki nem tudja megtenni, van aki rezzenés nélkül teszi meg és az ember pofájába hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!