Családtagként tekintenétek rá?
Ha van egy pár akik régebb óta együtt vannak, mondjuk 5 vagy több éve. Ilyenkor a gyereketek párját már családtagnak tekintitek? Vagy ha ti lennétek a kapcsolatban akkor a párotok szüleit, testvérit?
Persze komoly felnőtt kapcsolatban, de eljegyzés és házasság előtt.
És ezek szerint akik huszonéve élettársak, ott is csak ismerös a másik fél?
Ennyire le vagy maradva a valóságtól vagy ennyire begyepesedett vagy?
12-es: A 11-es vagyok és a 10-es írta, hogy szerinte "kedves ismerös", nem családtag, neki szólt a válaszom!
Ha 5 vagy több éve "együtt vannak", az szerintem eléggé élettárs kategória.
A kérdést az ihlette, hogy a párommal 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt lakunk. Egyetemisták vagyunk, szóval huszas éveink elején járunk. Házasság és gyerek majd csak később lesz tervben, ha mindketten befejeztük
A szüleim szerintem családtagnak tekintik. Én az anyukáját és a testvéreit egyértelműen a családomnak tekintem, az apja hát nem annyira.
Kíváncsi voltam, hogy más hogyan vélekedik erről :)
Köszönöm a válaszokat, megy mindenkinek a zöld!
Az anyukája szerintem családtagnak tekint. Mindig ajándékoz karácsonykor, szülinapkor stb. Akkor is, ha tudja, hogy nem fogunk akkor találkozni, de nem baj azért 1 hónappal utánna is odaadja :) Egyébként is szokott csak úgy ajádékokat adni, mert mindig is lány gyereket szeretett volna. Így van kinek vennie a csajos dolgokat. Szerintem az ajándékozás lehet a szeretetnyelve.
Apukájának néhány mondatából kiértettem, hogy nem gondolja, hogy együtt fogunk maradni és hogy én leszek majd a felesége meg ilyesmi. Elég furcsa is a felfogása és a párommal sem törődik úgy, ahogy egy apának illene. Ezért nem kimondottan érzem szorosan közel magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!