Vajon mit keresgélhetett? Ti szoktatok nézelődni a rendőrség honlapján a körözött személyek között?
Hugomat rajtakaptam, hogy a rendorseg honlapjan a keresett bunozok kepeit nezegeti, mintha keresne valakit. Amikor rakerdeztem, azt mondta, csak ugy nezegeti.
Van mitol tartanom? Egyaltalan ez normalis?
En akkor nezegettem, mikor tudtam x.y.-rol, hogy letartoztattak vagy tudtam csinalt valami nagyon gaz dolgot es szoget utott a fejemben, hogy mi van ha bunozo es mar keresik.
Magambol kiindulva hugod eseteben azt tudom elkepzelni, hogy
1. olya tarsasagban forog, ahol valaki vagy valakinek a valakije elkovetett mar buncselekenyt (lehet ez csk drogarusitas is) es kivancsi vajon az az ember yzerepel e a korpzottek listajan (azaz ketelkedik abban, hogy enyre gaz lenne a helyzet vagy hogy igazat mondanak-e arroo az emberrol)
2. Valakirol (akit lattak az utcan, k9csmaban stb.) meseltek neki, hogy huuu az bunozo, o meg csekkolni akarja.
3. Legrosszabb esetben megtetszett neki valaki, akiroo viszont az a hir jarja...es o ennek probal utana jarni.
Mas esetet en nem tartok valoszinunek, mert csak ugy senki nem nezeget korozott sze.elyek listajat...minimum egy krmi kell hozza, de akkor meg nyilvan az egesz bunozosdi erdeklo es akkor nem csak a korpzottek listajat nezegeti. Nezd meg a keresesi elozmenyeket a gepen/telojan...hamar kideritheted mirop is van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!