Szülők! Ti hogy reagálnátok arra, ha a lányotok összejönne egyik tanárával?
nem kell egybol nekiesni,hogy rossz anya/apa...
a szerelem vak, a tanarok valamilyen szinten peldakepek, egesz nap veluk van a gyerek, imponal a tudasa, amit atad..nem feltetlenul veszelyes a gyerekre nezve erkolcsi szempntbol sem. ki tudja,hatha lelkileg erre van most szuksege, ezt kell most megtapasztalnia.. meg akkor is ha szerintem 20ev sok. lehet koraerett lany, es fiatalos ferfi. az en parom is 37, sokkal fiatalosabb (sport oktato)lehet ha 17 lennek akkor is belezugtam volna :-))
le kell ulni a lannyal,es oszinten megbeszelni,mit lat benne,mik lehetnek a kovetkezmenyei...ha tenyleg komoly, akkor fel kell valalni, ha fellangolas akkor vigyazni kell, hogy senki se seruljon a vegen tulsagosan.ha nem egy pedofil oregember,hanem egy komoly, notlen ferfi aki nem tud (es senki sem tud) uralkodni az erzelmein,nehogy elveszitse az allasat. a lany meg fiatal meg,tapasztalat...
ja,meg tudom,hogy nem a XVII szazadban vagyunk,es nem vagyunk muszlimok,de nem mindenhol sok ahusz ev...
a) mi van ha szerelmesek egymasba,van ilyen,ha notlen, at kell hivni,elulni veluk 3asban, merlegelni a megoldasokat,kovetkezmenyeket, felvallani, szulo is az igazgato elott (ha a lany betolti a 18at)
b) platoi szerelem, nem gond
c) a pasi nos,vagy csak szorakozik,felkesziteni a lanyt a csalodasokra, tamogatni lelkileg, beszelni negyszemkozt a tanarral stb.
Megdöbbennék, és elgondokodnék azon, mit rontottam el a nevelésében. Egy 30-on 40 akárhány évesnek a szexen kívül nem sok mindenre kell egy 20-on éves lány.
ez olyan, mint a márkás autó: stétusszimbólum. Semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!