Menthetetlen a kapcsolat, ha már a megcsalásra gondol?
Azt hiszi a "párom" hogyha megcsal, rájövök hogy ő mekkora érték, és jobban megbecsülöm.
Még nem lépett félre, de már elég aggasztó, hogy ilyenekről beszél.
Nem a kocsmázással van a baj. Menjen, érezze jól magát.
De ha részegen hazaállít, ne várja el hogy szeretkezni fogok vele, vagy akár csak megcsókolom.
11:04-es!!!
Itt nem az a lényeg, hogy a kérdező nem akarja elengedni a párját a haverokkal, hanem hogy akkor nem akar vele beszélni, meg ágyba menni, ami tök érthető!!!
Kérdező! Ezt mivel támasztja alá a párod, hogy nem becsülöd meg eléggé? 23/N
Ja, de ha már ilyenekkel fenyegetőzik az már rég rossz. Mért azt hiszi ha megcsal akkor isteníteni fogod? Nem ezen múlik, hogy megbecsüli valaki a másikat. Hány éves a barátod?
Azzal, hogy sosem figyelek rá. És hogy semmibe veszem az ő munkáját. Mármint amit itthon végez.
Azért vagyok itt vasárnap délelőtt 11kor mert a kedves párom isten tudja hol van. Reggel 8kor elment, azóta semmi, telefonja ki van kapcsolva.
Kérdésedre a válasz: NEM!
Viszont ne add meg neki azt az örömet, és dobd ki te, még mielőtt bármit is tenne.
Ha ő megcsal, te csak arra fogsz rájönni mennyire nem szeretted, mennyire semmibe vesz, ahelyett, hogy az "értékeire" jönnél rá.
"Ja, nyilván ok nélkül hagyott faképnél. Szegénykém.."
Nyilván baromira nem érdekel a te véleményed!
És ha félrelépne (lehet, hogy már megtette, és így készíti elő a terepet, hogy még ráadásul téged okolhasson érte, mondván, ő szólt), vele maradnál?
Mert én nem.
Ez nem ártana megemlíteni neki.
Ha ennyire szar neki, miért nem hagy el?
Mert szeret? - ugyan már, ha szeretne, nem kritizálna, hanem elfogadna olyannak, amilyen vagy, nem fenyegetőzne és nem akarna megcsalni
Mert fél, hogy nem talál jobbat vagy egyedül marad? - számomra ez sem túl meggyőző érv.
Az az igazság, én egy ilyen fenyegetőzésre azonnal kirúgtam volna, már csak hogy ne kelljen szenvednie és megcsalnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!