Sógornőm abortuszra akar menni, a hozzáállása miatt nem akarom vele tovább igazán tartani a kapcsolatot. Én lennék rosszul bekötve?
Sógornőmnek friss kapcsolata van, 3 hónapja vannak együtt, már együtt is élnek. Egyik nap azzal írt rám, hogy terhes, de abortuszra megy, mert még nem most terveztek babát, csak fél év múlva. Itt még nem ítéltem el, csak fura volt.
Pár nap múlva röhögve hívott fel, hogy mikorra megy a nőgyógyászhoz, meg, hogy hihetetlen, hogy a párja spermája ennyire erős, hogy már az előváladéktól terhes lett. Kiderült, hogy csak megszakítással “védekeztek”. Férjemnek is írt, tele röhögős smileyval, hogy hogy járt, meg, hogy “ez tuti nem egy baba”.
Nekem morálisan nem fér bele, hogy valaki poénnak veszi az abortuszt, hogy röhögcsél rajta.
Nekünk lombikkal sikerült a baba, de ne értsetek félre, nem önsajnáltatásból mondom. De, hogy még a saját testvérének is röhögve mondja, aki évekig küzdött a gyerekért számomra nonszensz.
Mi a véleményetek?
Milyenek tudnak lenni a lombikosok? Ennyi erővel arról is lehetne írni, hogy milyenek tudnak lenni az abortuszosok... Ezek nem homogén csoportok, hogy így általánosítsunk.
Nem a sógornőci döntése volt itt a kérdés sehol sem, és nem ő állt vele szóba, hanem maga a csaj traktálja őket írásban és szóban is röhögve az abortusszal. Sógornőci növesszen IQ-EQ-t, és traktáljon mást kéretlenül. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!