A nők nem akarják vagy tényleg nem veszik észre, ha a érfi nem akar elköteleződni (pl. eljegyzés) és csak "vagyunk" egymással?
Hát némelyik nő valóban képes áltatni magát. Egészen addig míg rá nem döbben a valóságra. Szerintem is két három év után szó esik a jövőről. Én ennyi ideje vagyok a párommal, és már volt szó gyerekekről, esküvőről, eljegyzésről. Tettekben egyenlőre semmi, de állítása szerint akkor fog eljegyezni, mikor nem számítok rá. Sosem ámítottam magam azzal, hogy nha majd ő vesz feleségül. Vele se hittem, hogy pont Ő lesz. :) Elég ingatagul indult ez az egész, de mégis idáig jutottunk. Épp most veszünk közös lakást.
Amúgy jobb tiszta fejjel, őszinteséggel lenni egy kapcsolatban, mint levegőbe tervezgetni és várni valamire, ami lehet megsem fog történni.
Bocsi, de szerintem nagyon sok az ostoba, hiszékeny nő, aki csak áltatja magát.
Nálam ha 24 év felett, 2-3 éves kapcsulat után sem lenne napirendi ponton az eljegyzés, kiadnám az útját. Ha szeret, ennyi idő után eltudja dönteni velem akar-e lenni egy életre, ha nem, akkor meg ne vesztegessük egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!