Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Férjem játékgép függő. Hova...

A Férjem játékgép függő. Hova fordulhatnék ezzel kapcsolatban segítségért?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát én sokban nem tudok neked segíteni, csak sok-sok szerencsét kívánni.

sajnos nekem az apukám az és elég ramaty gyerekkorom volt, el is váltak a szüleim.

sajnos kiderült hogy a báttyám is az (bár nem tudom hogy ezt lehet-e örökölni) sajnos sokszor hallgatom a sógornőmet sírni, hogy nem hogy a 130 ezer ft-os fizetés ment egy éjszaka alatt a levesbe, de részegen hazaállított és még a gyerek óvodai ebédpénzét is elkérte, mert ha nem adta volna oda akkor hajnali 2kor szétveri az egész lakást, hogy megtalálja.

amikor ezt meghallottam sajnos eszembe jutottak azok az éjszakák, amikor apám a tv-t dobálta ki hajnalok hajnalán az udvarra, vagy a szekrényt vágta szét a székkel, hogy megtalálja a pénzt, amit anyánk az iskolakezdésre rakott félre. majd egy hónapig egy füzettel jártunk. vagy hogy akkor mutathattam meg először a személyimet amikor 18 évesen (pont a szülinapomon) a játékterembe mentem, hogy összekaparjam apámat...

volt aki azt írta, hogy aki menthetetlennek tarja a játékfüggőket, az érzelemmentes, vagy nem ismeri a különböző érzelmeket.

de vajon az eszébe jutott-e hogy lehet neki is ilyesfajta, vagy mégrosszabb emlékei vannak és azért írta amit írt?

én nem mondom azt, hogy nem lehet segíteni a függőkön. mert igen is lehet, csak nagyon sok energia és fájdalom társul hozzá és ezt tapasztalatból mondom. és igen, nagyon-nagyon kell szeretni az illetőt...

2010. szept. 17. 16:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Addig lépj,amíg nem viszi el a gép mindeneteket!

Kedves Válaszoló!

Szeretet,szerelem?Szerinted náluk hol van,amikor a fizetésüket vágják a gépbe?A gyerekeknek talán jut egy szelet vajas kenyér és a számlákat is fel tudják adni.Egy idő után mennek a lakásból a tárgyak,aztán az autó,végül a lakás.Az asszony mehet cs pasz seggel,gyerekekkel az utcára.

Kedves Kérdező!

Ne te fordulj segítségért!Azt Te akarod és nem ő!

2010. szept. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!