Mégis miért hazudott?
Figyelt kérdés
Apám évek óta külön él tőlünk. Egyik osztalytarsam mesélte, hogy egyik nap látta biciklizni két kisgyerekkel. Még köszöntek is egymásnak. Rákérdeztem apámnál, erre ő eléggé meglepődött, hogy nem érti, hogy lehet, az osztalytarsam biztos össze keverte valakivel, mert ő még idén nem is biciklizett. Aztán pár órával később módosította a történetet arra, hogy mégis találkoztak, köszöntek egymásnak, a két gyerek pedig nem vele volt, csak előtte mentek. Nem értem, miért tagadta le, mi oka lehetett rá.2022. ápr. 9. 21:50
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek jogában áll hazudni, csupán egyfajta védekező mód ,a hazudás ebben az esetben .
Hiszel neki vagy sem, ez a TE bajod .
2/9 anonim válasza:
Azt gyanítod hogy az ő új gyerekei?
3/9 anonim válasza:
Lehet bárki más gyereke is, még akkor is ha vele bicikliztek.
4/9 anonim válasza:
Miért kell feltételezni, hogy ami neked életbevágóan fontos, az neki is az ? Ami történt, az számára nyilván olyan lényegtelen és természetes dolog volt, hogy amikor kérdezted, nem is tudta, miről van szó.
5/9 anonim válasza:
Van párja apádnak? Az ő gyerekei lehettek, de nem akarja, hogy tudj róla. Én erre gondolnék a helyedben.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen van párja de az ő gyerekei felnőttek. És tudom, hogy nem szép ilyet feltételezni, de ismerve apámat nem lenne kizárt, hogy a gyerekei, vagy valamilyen "új nőjének" a gyerekei, akivel a párja mellett együtt van
2022. ápr. 10. 07:38
8/9 anonim válasza:
Kérdező, ne feszegesd, ne firtasd!
Bármit is deritesz ki az az ő élete, ő dolga, majd ha ő akarja, akkor elmondja!
Ha ennél tovább mész, akkor meg ne is csodálkozz ha próbálja eltitkolni előtted a magánéletét mert azt jelentené hogy indiszkrét, nyomulós vagy.
9/9 anonim válasza:
Ja... max a hagyatéki tárgyaláson kiderül, hogy nem egyedüli örökös vagy, hanem van még nyolcvan gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!