A kapcsolatban lévő húgom holnapra vett ki szabadot a kollégájával együtt, h elmehessenek moziba és sütire. A kollégája hajt a húgomra. Most erre én mit mondjak, gondoljak?
Szerintem neked ehhez így majdnem annyi közöd van, mint nekünk, azaz semmi. A húgod gondolom előbb-utóbb "leveszi", hogy hajt rá, és vagy kiadja a pasija útját, vagy útilapút köt a kolléga talpa alá.
Igazából még ahhoz sincs közöd, ha finoman szólva nem túl etikus módon 2 vasat tart a tűzbe.
Az esetleg nem jutott eszedbe,hogy a húgod nyugodt körülmények között akarja elmondani a pasinak,hogy szálljon le róla? Lehet,csak azért megy el erre a randira,hogy a pasi le szálljon róla. Ha annyira rosszat akarna,akkor nem mondta volna el neked ezt a randit,hidd el.
Amúgy meg semmi közöd hozzá.
A jelenlegi csúcsfőnök volt férje a cégnél, ahol dolgozom, pont ezt csinálta. (Nem, most nem a cégből és nem munkaidőben írom ezeket a sorokat - ennyire nem vagyok hülye).
Durva, harsány, késdobálós-tányértörős, falhozcsapkodós válás lett a vége, és most mindkét fél felhőtlenül boldog az új, saját szíve választottjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!