Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehetnék boldog?

Mitől lehetnék boldog?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. Sok olyan dolog történt velem amitől kicsit "megkeseredett" lettem (a szüleim halála, hosszú betegségeik végignézése gyerek fejjel, más rokonok elvesztése stb) Legtöbbször jó a kedvem, poénkodom, szeretek nevetni, de mégsem tudok úgy igazán felszabadult és vidám lenni. Barátom soha sem volt, talán pont ezért.

A nővérem is régebben ilyen volt, de mikor megismerkedett a barátjával mintha kinyílt volna. Azóta süt róla a boldogság, és az hogy mennyire szeretik egymást. Tudom aki vidám, az vonzza a jó dolgokat, de ha nincs minek örülnöm, akkor hogyan lehetnék boldog? És leginkább mostanában azért nem vagyok boldog, mert úgy érzem nem kellek senkinek. Mindig csak csalódom a pasikban...

2010. szept. 14. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
járj sportolni,mert az megnyugtat, járj szórakozni,ismerkedni.Járj el tanfolyamokra,ahol lehet barátokat szerezni.Ismerek pár embert akinek hamar meghaltak a szülei,de persze ezen mindenki átesik egyszer,beszélgess tesóddal és próbáljatok összetartóan segíteni egymásnak.Vegyél egy kisállatot, kiscicát vagy kutyust,aki elvonja a figyelmedet.Add át neki azokat a szereteket amiket a szeretteidnek adnál.És így nem fogod egyedül érezni magad.
2010. szept. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!