Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, egy fiatal...

Mit gondoltok, egy fiatal férfi ha kitekintget egy kapcsolatból 3 év után, ott mi van? (Ha ezt halljátok vissza a tesótokról. )

Figyelt kérdés
Nem alkalmanként, hanem tartósan; és egy lányra orientálódva, nem sokra.
2010. szept. 12. 18:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ugye a lánynak nem kéne elmondanom ?

Nem tenném amúgy se, meg az ő életük, de furán érzem magam ebben a helyzetben.

2010. szept. 12. 19:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha már vége lett, szerintem ne foglalkozz vele. Gondolom azért nem hagyta el, mert ragaszkodik hozzá és szereti is. Csak sokan egy hosszú kapcsolatban úgy érzik elmúlt a lángoló szerelem, meg a sok ismeretlen izgalom. Ilyenkor új izgalmak után mennek. Aztán a jó eset, amikor rájönnek, hogy a kezdeti lángolást felváltja az az érzés, ami tényleg a szerelem és rájönnek, hogy az izgalmaknál mégis csak jobb a biztonságos kapcsolat és csakis a párjukkal, nem mással. Lehet, hogy a tesód is átesett ezen. Mondjuk az 1 év hosszú idô, de ha a párját választotta, nem pedig az egy éveset, akkor talán már tényleg megállapodik mellette. A lényeg, hogy ne mondd el a lánynak.
2010. szept. 12. 19:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a bàtyàd még nem komolyodott meg.Addig nem akar szakitani,amig nem talàlt jobbat!
2010. szept. 12. 19:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Ne,ne mondd el a lànynak,ha kitudódik magàtól ugy jobb.
2010. szept. 12. 19:13
 15/21 A kérdező kommentje:

nyilván nem mondom el, de ha velem tenné ezt a pasim, kidobnám, hiába szeretem. fntos a szerelem d az önbecsülés is. szeretem a testvérem, de ez gáz .

azt mondta, azért lett vége, mert a lány elment. szóval vagy összejöttek volna vaalhogy csak a lánynak elege lett vagy nem jöttek össze és elköltözött, nem tudom.

És 3 év az mégse 30 év.

2010. szept. 12. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem csak kaland volt neki, fiatalon jöttek össze, élni akart egy kicsit. A lánynak meg elég volt a szerető szerepből, többet akart. De a srácnak így volt igzalmas, mert valójában jól érezte magát az eredeti kapcs-ban. Ezt veszem le ebből.

Ne szólj! Ha megismétlődik is, az ő életük.

2010. szept. 12. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Felesleges találgatni, kérdezd meg a bátyádat, hogy mit érez a barátnője iránt és miért kellett neki a másik. Legalább ő is elgondolkodik hogy mit is akar...

neked az a feladatod, hogy mellette állj és ne oktasd ki.

2010. szept. 12. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem a csajnak ne szólj semmi esetre sem,pláne ha begyógyszerezné magát...

Mondjuk ebből a feltevésedből arra következtetek,hogy pont ez a labilitás az oka annak,hogy a tesód nem hagyta el a barátnőjét...De nem tudhatjuk persze.

És engedj meg egy off-ot:

eszméletlen,hogy mennyit tesz,hogy milyen formában tesznek fel az emberek egy kérdést.

Te a bátyád miatt kérdeztél,normális válaszokat kaptál.De ha Te lennél a harmadik,és úgy tennéd fel a kérdést,már mindennek elmondtak volna...Pedig a bátyád tette akkor is ugyanaz...ááááááááá

2010. szept. 12. 20:43
 19/21 A kérdező kommentje:

én ilyen erkölcstelen dolgokat nem teszek :))

Én azt figyltem meg, hogy más a mentalitás itt é más a szerelem-szex rovatban hasonló kérdéseknél.

Azt hiszem, benne van az is erősen a dologban, hogy a barátnője nehezenna tud nélküle meglenni.

Jó lenne, ha írna pl. egy pszichlógus is vagy akinek volt ilyen tapasztalata - saját vagy baráti körben.

Mert nekem baráti körben volt és veszélyes emberi helyzetnek tartom.

2010. szept. 12. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem lepne meg, ha szánalomból lenne a testvéreddel.
2010. szept. 12. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!