Mit gondoltok, egy fiatal férfi ha kitekintget egy kapcsolatból 3 év után, ott mi van? (Ha ezt halljátok vissza a tesótokról. )
Ugye a lánynak nem kéne elmondanom ?
Nem tenném amúgy se, meg az ő életük, de furán érzem magam ebben a helyzetben.
nyilván nem mondom el, de ha velem tenné ezt a pasim, kidobnám, hiába szeretem. fntos a szerelem d az önbecsülés is. szeretem a testvérem, de ez gáz .
azt mondta, azért lett vége, mert a lány elment. szóval vagy összejöttek volna vaalhogy csak a lánynak elege lett vagy nem jöttek össze és elköltözött, nem tudom.
És 3 év az mégse 30 év.
Szerintem csak kaland volt neki, fiatalon jöttek össze, élni akart egy kicsit. A lánynak meg elég volt a szerető szerepből, többet akart. De a srácnak így volt igzalmas, mert valójában jól érezte magát az eredeti kapcs-ban. Ezt veszem le ebből.
Ne szólj! Ha megismétlődik is, az ő életük.
Felesleges találgatni, kérdezd meg a bátyádat, hogy mit érez a barátnője iránt és miért kellett neki a másik. Legalább ő is elgondolkodik hogy mit is akar...
neked az a feladatod, hogy mellette állj és ne oktasd ki.
Szia
Szerintem a csajnak ne szólj semmi esetre sem,pláne ha begyógyszerezné magát...
Mondjuk ebből a feltevésedből arra következtetek,hogy pont ez a labilitás az oka annak,hogy a tesód nem hagyta el a barátnőjét...De nem tudhatjuk persze.
És engedj meg egy off-ot:
eszméletlen,hogy mennyit tesz,hogy milyen formában tesznek fel az emberek egy kérdést.
Te a bátyád miatt kérdeztél,normális válaszokat kaptál.De ha Te lennél a harmadik,és úgy tennéd fel a kérdést,már mindennek elmondtak volna...Pedig a bátyád tette akkor is ugyanaz...ááááááááá
én ilyen erkölcstelen dolgokat nem teszek :))
Én azt figyltem meg, hogy más a mentalitás itt é más a szerelem-szex rovatban hasonló kérdéseknél.
Azt hiszem, benne van az is erősen a dologban, hogy a barátnője nehezenna tud nélküle meglenni.
Jó lenne, ha írna pl. egy pszichlógus is vagy akinek volt ilyen tapasztalata - saját vagy baráti körben.
Mert nekem baráti körben volt és veszélyes emberi helyzetnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!