Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek egy közeli...

Hogyan segítsek egy közeli családtagon, hogy felálljon egy borzalmas traumából?

Figyelt kérdés
Egyelőre csak egyre jobban befordul.
2022. márc. 3. 12:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Anélkül, hogy ismerném a részleteket elmondom, hogyha bármi bajom van, nekem a legjobb, ha békén hagynak.

Beszélni is akkor tudok valamiről, ha már túl vagyok rajta.

Nem tudom, hogy más hogy működik, de velem akkor tennél jót, ha nem nyüzsögnél körülöttem.

A családtagodat meg te ismered!

2022. márc. 3. 14:20
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
18: tehát nagy összegű anyagi veszteség érte?
2022. márc. 3. 14:44
 23/38 anonim ***** válasza:
91%

Keress olyan szakembert (online van ilyen), akik kiírják, hogy veszteségek, gyász stb feldolgozásában tudnak segíteni.

Ez is egyfajta veszteség, bizalommal kapcsolatos, súlyos veszteség. Az emberekbe vetett hit, jóság, stb vesztesége...

2022. márc. 3. 14:54
 24/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, rátapintottál. Valami ilyesmi, pontosan.
2022. márc. 3. 15:00
 25/38 anonim ***** válasza:
86%
kicsaltak tole penzt? vagy oroksegbol forgattak ki?
2022. márc. 3. 15:01
 26/38 A kérdező kommentje:

Ez is egyfajta veszteség, bizalommal kapcsolatos, súlyos veszteség. Az emberekbe vetett hit, jóság, stb vesztesége...

ez a lényege, ilyen jellegű.

2022. márc. 3. 15:05
 27/38 anonim ***** válasza:
74%

Emberek nem kell, hogy leírja mi történt vele....

Bátyámmal történt súlyos trauma,mi úgy tudtunk segíteni, hogy nem konrétan segítettünk, hanem mellette maradtunk. Nem hagytuk befordulni, mindig beszélgetünk vele, akár hétköznapi dolgokról is. Persze kapott pszichológust is, mert kötelező volt neki. A lényeg, hogy beszélgessetek vele, akármiről, legyen neki társasága, én ezt tudom ajánlani. Ha úgy tűnik egyre rosszabb a helyzet, akkor keressetek fel egy szakértőt.

2022. márc. 3. 15:32
 28/38 anonim ***** válasza:
21%

Na, ez ám a "borzalmas trauma"!

Sejtettem, hogy semmi komoly, ha nem vagy képes magadtól leírni.

2022. márc. 3. 15:38
 29/38 anonim ***** válasza:
66%
26: hát akkor pszichológus nem ártana....
2022. márc. 3. 15:44
 30/38 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon is komoly lehet, nem tudhatjátok hogy Kérdező miért nem akarja leírni.

Érzékeltetni kell vele, hogy mellette vagy, bármikor fordulhat hozzád, valamint gyűjtsd online azokat a szekembereket, akiknek adatlapja szimpatikus és ilyen jellegű eseteket vállalnak (veszteség feldolgozása például).

2022. márc. 3. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!