MA anyám hazajött részegen kb háromnegd 3kor arra ébretem föl h rugdosa a kutyát ami kutyánk pedig olyan hogy nem harap mert szelíd örül hogy van hol laknia kis menhelyi kutyus n meg jól belerugtam anyámba hogy érezze h mien szerintetek jól tettem?
Apám évekkel ezelőtt nagyon piás volt, megtapasztaltam ezt azt. Fölösleges leállni veszekedni vele. Ha megjön köszöntöd őt, leültök beszélgetni, arra a belátásra bírod, hogy jobb lesz már aludni, hisz késő van stb...
Ja igen, és szinte mindenben egyetérteni vele.
Annó volt olyan hogy éjjel összekaptam a cuccomat és inkább a városba dekkoltam, minthogy vele keljen veszekednem. Ekkor még nem jöttem rá erre, hogy fölösleges ilyenkor "osztani az észt". 18F
Hát ez qrva jó. Még támogassátok is, hogy megrúgta az anyját, hátha legközelebb meg is tépi, és szépen kialakul az általános, alkoholgőzös családi verekedéssorozat, előkerül a kés, a kérdező meg egyszer vagy magában, vagy az anyjában találja. Tényleg, mennyire fainak vagytok, hogy erre áldásotokat adjátok. Sok agyatlan, antiszociális, öntörvényű f@szfej, komolyan...
Kérdező: ha már ennyire az anyád felett érzed magad, felteszem elég felnőtt vagy ahhoz, hogy JÓZANUL gondolkozz, a kutyát néhány percre bezárd magadhoz, anyádat pedig megfogd és berakd az ágyba, vagy ha ez nem megy, akkor magára hagyod és nem foglalkozol vele, mert ha részeg, akkor akármennyire is próbálod "nevelni", csak feszültésget generálsz.
Másnap van az a nap, amikor elmondhatod neki, hogy mekkora undorító dolgot csinált, melyet egyébiránt a törvény is büntetni rendel, de emberségből is duplán levizsgázott.
Úgy érzem, aki támadja a kérdezőt, még sose volt olyan helyzetben, hogy reflexből védekezett volna akár maga akár más védelmében. Ez egy ösztönös cselekedet volt a kérdező részéről, hajnal 3-kor (álomból felébredve) nem hiszem, hogy bárki is elkezdene ilyen helyzetben GONDOLKODNI (mikor sokan még munkába menet hajnal 5-6-7-8-kor sincsenek igazán maguknál, csak gépiesen cselekednek).
Kérdező, jól tetted vagy sem, biztos vagyok benne, hogy ez nálad ösztönös reakció volt, amiért nem vagy hibáztatható. Azért legközelebb egy vödör hideg víz lehet, hogy jobban megtenné a hatását. :-) De ne tűrd el a részeges bántalmazós viselkedést senkitől, és ha már józan, és lehet vele beszélni, akkor beszélj vele.
Én imádom a kutyámat, de azért anyámat nem rúgtam volna meg. Sokkal erősebb vagyok nála úh akár sérülést is okozhatnék neki könnyűszerrel. Az tuti h ebben az esetben én belökdöstem volna az ágyába, aludja ki magát, aztán reggel kicsit szembeállítottam volna a tényekkel. Lehetne 2 választása, 1. vagy abbahagyja a piálást és normális anya lesz, 2. ha nem hagyja abba akkor elköltözök apámhoz (bár nem említetted h elváltak volna a szüleid, de feltételezem)
Sajnálom h ilyet kellett átélned!
Azért én örülök neki h nálunk ez SOHA nem fordulhatna elő mert antialkesz az egész család :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!