Elhagynád vagy megpróbálnál megbocsátani neki?
Vőlegényemmel 6 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk. Tegnap csúnyán összekaptunk, bántó dolgokat vágtam a fejéhez, erre kaptam egy pofont.
A baj az, hogy van egy 4 hónapos kisfiúnk. Apukámat a jövőhéten műtik, így a szüleimhez nem mehetek. :(
Nincsenek "gazdag" barátaim akik eltartanának. A városban egy bölcsi van, ott épp nincs hely.
Nem tudok visszamenni dolgozni, amíg valakit nem találok aki vigyázni a fiamra.
Fogalmam sincs, hogy mennem kellene-e,vagy maradni.
Csalódtam a páromban, bár tudom hogy megérdemeltem a pofont. Félek mellette maradni.
A fiam nagyon apás, nem tudom hogyan viselné ha elköltöznénk. Amúgy jövő nyárra terveztük az esküvőt.
24N
Bocsáss meg neki, mindketten elkövettetek egy hibát...Ő hülye indokkal ütött meg, te meg hülye indokkal hagynád el.
Használjátok ki az időt amíg együtt lehettek, mert akármi történhet veletek. Inkább szeressétek egymást. Ne a gyerek miatt maradj, hanem mert egy ekkora marhaság(mármint az egész ügy) miatt nem érhet véget egy hat éves kapcsolat. Használjátok már ki az utolsó retkes kis másodpercet is! Öleljétek és szeressétek egymást.
Tegnap este meglátta a kérdésemet itt a gyakorin, és emiatt kaptam egy újabb pofont.
Ideiglenesen a sógornőmhöz jöttem, de 1-2 nap és el kell költöznöm.
Mostmár biztosan elhagyom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!