Gyerekükkel üvöltöző anyukák a buszon?
A minap a buszon hallottam hogy egy anyuka 4-5 megállón keresztül ordítozott a pici kislányával. Aztán a buszról szó szerint leráncigálta a gyerkőcöt. Addigra persze már a kislány is nagyon sírt, erre az anyuka még jobban üvöltött. Annyi ilyet látni nap mint nap. Tudom, hogy nem a mi dolgunk, és az üvöltöző anyukák szó szerint leharapják a fejünket, ha szólni merészelünk; de borzasztó látni az ilyet. Ti mit tesztek ilyenkor? Ha ilyet látok mindig az jut eszembe, hogy minek szül az ilyen. De ez persze nyilván nem így van. Ti hogy gondoljátok?
22L
én sose ordítozok nyilvános helyen a gyerekemmel akármennyire is dühít a hisztije,viselkedése.higgadtan kezelem.
de itthon előfordult már 1-2szer hogy kinyitom a számat vele szembe mert igen is én is ember vagyok és néha elszakad a cérna,mert mondjuk napok,hetek óta nem alszok vele éjszaka és még nappal is rájön a bolondóra.
ettől még nem érzem magam rossz szülőnek.aki meg azt állítja hogy soha nem veszekszik a gyerekére az hazudik!olyan nincs hogy egyszer sem borul a bili!
ja és tényleg nem vagyok rossz anya,legalábbis nem rosszabb mint akárki más.és akinek meg nincs gyereke az nem tudhatja hogy ő hogyan reagálna le szituációkat!!!!
Szerintem egy normális gyerek, akinek a szülei megtanították, hogy vannak bizonyos korlátok (pl. nem fogócskázunk a buszon), az nem fog hisztizni, hogy nem fogócskázhat.
Szerintem az, hogy egy kisgyerek ájulásig bömböl, az már az eredménye annak, hogy a szülő nem tanított neki önfegyelmet.
csak tudod néha nem a szülő hibája ha a gyerek hisztis.
mert mondjuk a szülő hiába neveli ha a nagyszülő,rokonok meg ismerősök ráhagynak mindent és hagyják hogy úgy legyenminden amit a gyerek akar.
Kedves kérdező, mondd te anya vagy?
Ha nem akkor megértem a kérdésedet, hiszen fogalmad sincs, hogy egy gyerek mennyire akarnok és hisztériás tud lenni. Az enyém pl ilyen, akárhol képes földhöz verni magát ha nem úgy vannak a dolgok ahogy ő akarja. Ilyenkor én sem csinálok másképpen, mint hangosabban beszélek hozzá, hogy kicsit észhez térjen, ha az sem megy, akkor sajnos megy a seggre pacsi.
Én nem ítélek el senkit, az ő gyereke, ő ismeri. Sajnos anyukám ilyen fajta, hogyha lát egy ilyen "incidenst" az utcán, akkor beszólogat az anyának, holott semmi köze hozzá. Minden anya úgy neveli a gyerekét ahogy ő jónak tartja, hiszen ő ismeri a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!