Apám megcsalja anyámat! Mit csináljak?
Konkrét bizonyítékom van rá és rendkívül undorító, hogyha leírnám hogy mi, valszeg csak azt kapnám hogy kamu kérdés…
Nem tudom, hogy akarom e hogy kiderüljön, mert anyámnak nagyon fájna, meg akkor el is válnának.
Illetve kínos is lenne szembesíteni ezzel a szüleimet…
Szóval kényelmesebb lenne hallgatni erről, de ha a barátom megcsalna és ezt tudná anyám én is azt akarnám hogy szóljon.
Mi legyen?
Volt már valaki hasonló szituban?
#1 de ha anyu csalná aput akkor nem ezt mondanád!
Kérdező, mondd el anyádnak, ha jó a kapcsolatotok. Én biztosan elmondanám. Inkább váljanak el, minthogy megjátsszák magukat a külvilág kedvéért.
Jól teszi, egy sunat ot már évek óta, ő sincs fából! Ne USD bele az orrod. Anyad lehet a változó korban van stb ki tudja, a férfiaknak meg kell a szex. Inkább más elfoglaltságot találj magadnak! Ebbe te ne avatkozz bele!
Teljesen egyetértek! Az ilyen középkorú pároknál pont ez a baj , hogy sok nőnek elhal a szexigénye. A férfiaknál viszont megmarad a szexigény szinte minden esetben. Na ezért van a sok megcsalás. A nők hisztizhetnek , viszont ha nem akarnak már dugni akkor ne csodálkozzanak ha megcsalja a férj.
Nem kéne ebbe beleavatkoznod.
Neked a szüleid, de ők egymásnak férfi és nő. Ebbe a kapcsolatukba te nem látsz bele. Lehet, hogy anyád tudja. Az is lehet, hogy okot adott erre a viselkedésre. Az is lehet, hogy ő régebben csalja apádat. Sok minden megeshet, amire te gondolni sem mersz.
Szóval igen, lehet ez így durván hangzik, de ehhez neked nincs közöd.
Jaj, hagyjátok már ezt a dumát...Fel sem áll már nektek ennyi idősen, főleg akik dohányoznak, nagy fszhuszárok...max viagrával meg hónaljmankóval nagy nehezen...
Megérdemlitek, hogy az utcára kerüljetek és ott fejezzétek be az életeteket.
Kérdező: szerintem először is próbáld meg valahogy finoman kiszedni anyukádból, hogy ilyen esetben mit szeretne. Tudni, hogy megcsalják, vagy éppenséggel nem. És aszerint cselekedni. Az sincs kizárva, hogy tudja.
Tipikus családmodell: a gyerek sérül a szülők miatt...
Elmondanám. És ha elválnak. Talán ez így jobb, hogy a szemed láttára csalja anyádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!