Már ötletem sincs rá mit tehetnék! Most menjünk értük vagy ne?
Hadd mondjak néhány szót a másik oldal mellett,én is szülő vagyok,betegség és emiatt anyagi helyzett romlása által olyan helyzetbe kerültem,hogy nem tudtam a kocsimat levizsgáztatni,sem fenn tartani,el kellett adnom.Igy a fiam családjától kérek segítséget ha feltétlen szükségem van kocsira,nagyobb bevásárlás stb.Igaz mindig meg kérdem hogy neki mikor jó az idöpont(addigra be vásárolok és már csak a kocsiba kell pakolni és haza vinni)Amig lehetöségem volt,én segitettem nekik,ugy érzem ha most rászorulok,talán nem érzik tehernek,és nem gondolják hogy csak kényelmes vagyok?
Természetesen el itélem,ha valaki ugy gondolja-neki van kocsija ,meg teheti hogy elvisz,engem is használt ki munkatársam(azt hittem barátnöm,aztán mikor eladtam a kocsit,már nem kellettem neki,akkor jöttem rá,csak az ingyen fuvar miatt barátkozott velem)
Meg kell tagadni a felesleges fuvarozást,ha nincs a háttérben komoly indok,ha igazi barát,vagy rokon ,megérti
ha viszont ebböl sértödés van,akkor bizonyos hogy csak kihasználás volt az egész.
Az ilyen emberektöl jobb megszabadulni!!!
Elmondom a vasárnapi napunkat.
Délelőtt menjünk a nagybátyjáért aki cipőt vett a gyerekének és nem ment el a korábbi busszal hogy elérje, a hazafelé tartót( fél óra alatt nem igazán lehet cipőt venni) szóval lekéste.
Délután menjünk a nagymamáért a munkahelyre, utána vigyük Lidl, tesco,
Este menjünk az öccsének benzinért
Ebből kettőt megt6agadtunk, mindjárt ő volt a rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!