Mit vehetnék anyukámnak névnapjára?
Hétvégén lesz anyukám névnapja és ötletem sincs,hogy mit vehetnék neki.
41 éves.Szeret olvasni,leginkább tudatalattis könyveket.Szereti Müller Péter és Horváth Andrea könyveit.Az utóbbi 1-2 évben szinte mindig könyvet kapott valakitől,úgyhogy ezt most mellőzném:)
Ezenkívül szereti még az ilyen tudalattis zenét is.Ilyen relaxálós zenét már írtam neki egyszer.
Az ilyen dolgokat szereti leginkább.
Szereti a mécseseket,füstölőket.Füstölőnk és mécsestartónk van rengeteg,de apám ki nem állhatja úgyhogy csak akkor lehet füstölőzni ha ő nincs itthon.Az illatos gyertyákat sem szerti apám...
Először arra gondoltam,hogy keresek a neten meditációs cd-t és letöltöm,kiírom neki és sütök mellé sütit.Csak az a baj,hogy a munkahelyén fel szokták egymást köszönteni és ilyenkor mindig az ünnepelt visz sütit úgyhogy ő süt.És azt mondta,hogy úgy süt,hogy maradjon itthon is bőven,mert jönnek vendégek köszönteni majd anyumat...
Van valakinek ötlete,hogy mit adhatnék neki?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!