Az apam feltekeny a pasimra?
Mar volt 1-2- baratom,de egyikkel sem fekudtem le...es mege zzel sem..de a tobbire az apam ugyreagalt,hogy oke,lekezelt veluk,es tok aranyos volt..most van egy komolyabb baratom,es elkezdte modnnai,hogy a suli az eslo meg mit tudom en mi,pedig meg megsem kezdodott a tanev.ekkor megkerdeztem,hogya tobbi baratomnal mert enm votl cirkusz erre o:Oo hat azokon lattam,hogy ilyen felvalrol evszed,ilkyen tutyi-mutyi tarsasag...
Beszeltem az anyuval akinek nagyon szimpi a baratom,es azt modnta hogy apoa csak feltekeny..
Szerintetek mit tegyek,hogymegbaratkozoon a gondolattal.hogy mar nem 6 eves vagyok?es hogy elfogadja a baratomat?
Egy lassan `16 eves lany es a baratom 17 lesz..tehat a korkulombseg 1 ev..koszi elore is a valaszokat es bocs,hogy hossyu lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!