Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire érzed sértőnek, ha...

Mennyire érzed sértőnek, ha egy családtagod lehülyéz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 08:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Olyankor szoktam szemmel verni őket...
2010. szept. 2. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
engem nagyon sért. talán 1-2 szer fordult elő. volt olyan, hogy gyerekkoromban. villámcsapás szerűen ért, hogy ilyet mond rám Anyám? de ennél durvábbat sosem mondtak, mégis rossz volt.
2010. szept. 2. 10:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki mondja. Ha családtag, akkor rá se rántok, nem érdekel. De ha idegen, és lenézően, akkor zavarna.

De ha viccesen, akkor nem zavar.

2010. szept. 2. 10:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. :)
2010. szept. 2. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha vicc, oké. Ha nem, és főleg akkor, ha nincs meg az oka, akkor nagyon sértő.
2010. szept. 2. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem az is számít h. mire mondja.Mostmár vehetem a hülye szót bóknak is h. vicces vagyok.Én annak veszem ha nevetnek meg minden.De ha így lehangoltan mondják akkor tudom h. nem bóknak kell vennem és az viszont rosszul esik...Lehet furán írtam le de én megtudom különböztetni egyből és nem kell gondolkoznom :'D
2010. szept. 2. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem apám szokta mondani, komolyan nem poénból. Ilyenkor azt mondom neki, hogy nézzen magába: alkoholista, az összes pénzét elb.ssza, az életét elronotta, ki is a hülye?

Amúgy meg ja az vagyok, mert szóba állok vele.

Nem sért, csak zavar, hogy ő egy segg és még ő hülyéz le engem... (nem tudok elköltözni, nem tudok semmit tenni)

2010. szept. 3. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!