Mit lehet az ilyen emberekkel kezdeni?
Mit lehet az olyan emberekkel kezdeni akik rémesen beképzeltek, rettenetesen nagyképűek, és az egójuk a csillagokba van ???? Speciel az egyik o.társam ilyen, neki mindenkire volt pár "elég szép" megjegyzése, szinte lerí róla hogy azt hiszi magáról hogy "tökéletes" és hogy ő a világ közepe, és mit ne mondjak, rettenetesen idegesítő amikor (pl, nekem) beszólogat irdatlan nagyképűséggel, meg osztja az észt.
Nem foglalkozok vele, egyszerűen lenézem mint ha vmi senki lenne aki így akar kitűnni(sajnos nem akar kitűnni, ő téll. ilyen) engem az érdekelne hogy ti hogy reagálnátok ha ilyen tulajdonságokkal bíró ember beszólna nektek? Mit szólnátok vissza? Vagy épp mit csinálnátok az üggyel?:D
(Mondom, ez nem tanácsnak kell, nem érdekel h ő mit mond, csak érdekel a véleményetek:D)
A szüleinek egyáltalán nem ér messze a kezük, a tanárok sem kivételeznek vele, de az osztályban már jó pár embernek meg van arról a gyerekről a véleménye.
Szerintetek?Hogy lehetne leállítani? Csak kérdem, mert kíváncsi vok, én maradok a levegőnek nézni és lenézni taktikán.:D
Lányoknál nem tudom,hogy megy az oltogatás,de fiúknál az
"anyádos" oltás szinte kivédhetetlen.pl
De szar a pólód!-Anyádnak tetszik.
De sovány/kövér vagy-Anyád imádja a testem.
De felvágták a nyelved.-Anyád imádja a nyelvem.
Hú de kemény itt valaki.-Anyád is mindig ezt mondja.
És hívd már fel anyádat,hogy suli/munka után beugrom!
Lehet nyomni a végtelenségig,mindenféle variációban:).
Ha bővebben érdekel,nézz utána az emberi játszmáknak.Csomó könyv megjelent a témában.
Hát ez mondjuk igaz.:/ utálom az ilyen embereket akik szinte szabályosan cirkuszolnak meg hisztiznek/nyafiznak ha nem ők vannak a figyelem és a társaság középpontjában. ő is, szinte minden hülyeségért balhézik, problémát csinál saját magának, aztán másra keni hogy az emberek azt a másik embert kiközösítsék és a hülye gyereket meg sajnálják.:S
Az ilyen emberekkel nem tudom mit csinálnék....
Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!