Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet az ilyen emberekkel...

Mit lehet az ilyen emberekkel kezdeni?

Figyelt kérdés

Mit lehet az olyan emberekkel kezdeni akik rémesen beképzeltek, rettenetesen nagyképűek, és az egójuk a csillagokba van ???? Speciel az egyik o.társam ilyen, neki mindenkire volt pár "elég szép" megjegyzése, szinte lerí róla hogy azt hiszi magáról hogy "tökéletes" és hogy ő a világ közepe, és mit ne mondjak, rettenetesen idegesítő amikor (pl, nekem) beszólogat irdatlan nagyképűséggel, meg osztja az észt.

Nem foglalkozok vele, egyszerűen lenézem mint ha vmi senki lenne aki így akar kitűnni(sajnos nem akar kitűnni, ő téll. ilyen) engem az érdekelne hogy ti hogy reagálnátok ha ilyen tulajdonságokkal bíró ember beszólna nektek? Mit szólnátok vissza? Vagy épp mit csinálnátok az üggyel?:D

(Mondom, ez nem tanácsnak kell, nem érdekel h ő mit mond, csak érdekel a véleményetek:D)

2010. szept. 1. 20:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A szüleinek egyáltalán nem ér messze a kezük, a tanárok sem kivételeznek vele, de az osztályban már jó pár embernek meg van arról a gyerekről a véleménye.

Szerintetek?Hogy lehetne leállítani? Csak kérdem, mert kíváncsi vok, én maradok a levegőnek nézni és lenézni taktikán.:D

2010. szept. 2. 06:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Lányoknál nem tudom,hogy megy az oltogatás,de fiúknál az

"anyádos" oltás szinte kivédhetetlen.pl

De szar a pólód!-Anyádnak tetszik.

De sovány/kövér vagy-Anyád imádja a testem.

De felvágták a nyelved.-Anyád imádja a nyelvem.

Hú de kemény itt valaki.-Anyád is mindig ezt mondja.

És hívd már fel anyádat,hogy suli/munka után beugrom!

Lehet nyomni a végtelenségig,mindenféle variációban:).

Ha bővebben érdekel,nézz utána az emberi játszmáknak.Csomó könyv megjelent a témában.

2010. szept. 2. 07:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy szerintem nem túl tisztességes valakinek a rokonát a szánkra venni. Én mindig tiszteletben tartom más szüleit, holott nekem a képembe mondták tavaly is hogy k*rva anyád erre csak azt feleltem hogy látogasd meg a temetőben mert meghalt.. Ekkor elszégyellték magukat. Sosem lehet tudni hogy mi van az illető szüleivel.
2010. szept. 2. 07:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Önvédelemre írtam,nem támadásra.
2010. szept. 2. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Fogjatok össze a barátaitokkal és közösítsétek ki! sajnos az ilyen csak ebből tanul!
2010. szept. 2. 15:46
 16/20 anonim válasza:
Az ilyen emberek azt akarják,hogy mindenki őket csodálja és irigyelje,szóval azzal lehet lelohasztani az egójukat,ha meg sem hallod amit bölcsködik.Ha legközelebb dicsekedik valamivel neked mondd azt neki,hogy "jaj bocs,mit mondtál...aha az jó"majd fordulj oda egy másik osztálytársadhoz,és kezdj el vele valami másról beszélni.
2010. szept. 2. 16:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát ez mondjuk igaz.:/ utálom az ilyen embereket akik szinte szabályosan cirkuszolnak meg hisztiznek/nyafiznak ha nem ők vannak a figyelem és a társaság középpontjában. ő is, szinte minden hülyeségért balhézik, problémát csinál saját magának, aztán másra keni hogy az emberek azt a másik embert kiközösítsék és a hülye gyereket meg sajnálják.:S

Az ilyen emberekkel nem tudom mit csinálnék....

Ti?

2010. szept. 2. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd meg tőle hogy azért ilyen nagy a pofád mert a farkad kicsi?:D:D:D
2010. szept. 2. 17:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajna nekem ritka kevés önbizalmam van, azt semmiképpen nem merném megkérdezni, de nem attól h mi lesz hanem mert engem sem úgy ismernek aki ilyeneker kérdez.:)
2010. szept. 2. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Én szeémy szerint a 3. beszólásánál megcsapnám de a legsimább módja az,ha az osztály közösen csinál vele valamit(verés,megalázás,kiközösítés stb)
2010. szept. 4. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!