Hogy intézzem, hogy mindenkinek jó legyen?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak már több éve(anyu kezdeményezte).Apunak van már élettársa akivel anyu mondhatni jóban is van.Év elején lesz a szalagavatóm utána a ballagásom és anyu most kijelentette jó lenne ha csak aput hívnám meg.Hozzáteszem anyunak is van valakije és meg is hívhatná de nem akarja (egyéb okok miatt ez érthető is).Apuval is nagyon jóban vannak (baráti szinten).És most arra kért hogy ne hívjam meg apu barátnőjét csak aput.Én meg szeretném hívni és nagy bunkóságnak tartanám nem meghívni.Eddig semmi baja nem volt a helyzettel,sőt együtt is buliztunk meg ilyenek de most kitalálta ezt.Nem tudom mit kéne tennem.2010. szept. 1. 17:27
1/7 anonim válasza:
Hívj meg mindenkit! Egyszer van szalagavatód és szakközepes/gimis ballagásod, nem? :)
2/7 anonim válasza:
beszélgess vele. üljetek össze, kávézzatok egyet (vagy teázzatok, az kicsit egészségesebb:D) és kérdezd ki. lágyítsd meg aztán a szívét, mondd, hogy ő, és az apukád a legfontosabbak neked, és apukád szeretné, ha a barátnője is jelen lenne, de neked mindig anyukád lesz a legfontosabb nő a világon. sok szerencsét :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ez lesz hogy leülök vele beszélni,mert meg szeretném hívni apu barátnőjét is.Nagyon jóban vagyok vele is tényleg és eddig nem is volt ilyen.Csak rosszul esik hogy ilyenre kér.
2010. szept. 1. 17:39
4/7 anonim válasza:
Vicces anyukád.
Bele gondolt ebbe a szituba ö jobban? neked iszonyta kényelmetlen lenne ha vinnéd apukádnaka meghívot és oda mondod hogy nem hozhatja a barátnöjét.
Anyukád szerintem azért nem akarja mert ö fél bemutatni apukádnak az ö párját. szerintem ez még olyan messze van hogy addigra lehet valamelyik parner nem is lesz, vagy anyukád jobban bele éli magát a kapcsolatába.
5/7 A kérdező kommentje:
De már neki is évek óta van párja.Arra gondoltam talán fél hogy apu mit reagálna rá(tuti hogy semmi hiszen ha anyu érdekelné nem élne együtt mással stb stb).Én is igy vagyok vele még ha bele is mennék akkor is milyen rossz lenne már ha azt mondanám hogy gyere de a barátnődet ne hozd.Köszönöm a választ neked is.Örülök hogy nem csak én látom úgy hogy nem én vagyok a rossz ha meghívom.
2010. szept. 1. 18:31
6/7 anonim válasza:
Mondd el anyukádnak, hogy a szalagavató a te ünneped, és neked van jogod eldönteni, hogy kit hívsz meg rá, és szeretnéd apukád barátnőjét is meghívni (és persze anyukád párját is)- Ha meg "akadékoskodik", akkor kérd meg, hogy magyarázza el, hogy miért nem, mert az nem indok, hogy "csak mert", meg "mert az sztem jobb lenne"...
7/7 anonim válasza:
17:45-s vagyok
biztos hogy ez lehet, hogy apukád hogy reagál rá....
Nem kell ehhez nagy érzelmeknek lenni, csak egyszerüen lehet nem akarja anyukád hogy az ö párján csámcsogjon apukád (még akkor is ha apukád ezt soha nem tenné).
Gyözd meg anyuádat hogy barátnö nélkül ez bunkóság töled, és bunkóságnak érzed azt is ha az ö párját nem hívnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!