Párkapcsolatban élők! Akik több éves kapcsolatban élnek, mennyi volt a leghosszab idő mikor nem volt szex köztetek?
Figyelt kérdés
1-2 hét, vagy hónap? Mi volt az oka hogy kimaradt, hosszabb ideig? Rendeződött?2010. szept. 1. 09:07
11/23 A kérdező kommentje:
HÚÚ 4 év az nem semmi. Hogy bírtad? Nem volt semmi utánpótlás?
2010. szept. 1. 09:50
12/23 anonim válasza:
6 éves kapcsolat és van hogy minden nap, de az átlag heti 3 alkalom.
13/23 anonim válasza:
Minden hónapban az az 1 hét, amikor megjön a menzeszem.
Mindig fordítok időt arra, hogy örömet okozzak neki, és fordítva.
14/23 anonim válasza:
talán három hét, de annak oka volt: betegség. alapból van, hogy kimarad 2 hét. általában addig bírjuk, akkor már nagyon ki vagyunk éhezve :) mármint nem ez az átlagos, csak ha pl. valami elfoglaltság miatt nem jön össze
15/23 anonim válasza:
A terhességem előtt max egy hónap azért mert én 3 műszakban dolgoztam és szinte nem is találkoztunk.De ez rendeződött majd a terhesség alatt nekem fájt így ritkán volt.De azóta már szültem és heti 2*- tutira van.
16/23 anonim válasza:
Nem akart házasságot kötni, aztán meg gyereket akart, de én nem. Ezek miatt veszekedtünk sokat, meg az anyós és a hitel miatt.
Sok vita után akár hónapokig nem volt szex. Egy ideig én magam is beteg voltam, akkor sem volt szex hónapokig.
Hogy rendeződött-e? Mondjuk. Most terhesség után vagyok, most meg nincs kedvem hozzá, de nagyon nincs.
17/23 anonim válasza:
1 év, az első év szex nélkül telt, pedig már nem voltunk szüzek. Egyszerűen kivártuk egymást, és izgalmas volt a várakozás, vágyakozás.
18/23 anonim válasza:
1 hét, illetve a szüléskor kb. másfél hónap, de az borzalmas volt és már alig vártuk hogy végre rendesen csinálhassuk.
19/23 anonim válasza:
Három hónap. Társbérletben éltünk egy sráccal, csak egy szoba volt. A gyerek állandóan otthon volt, nem ment el akkor sem, ha megkértük rá. "Nincs semmi dolgom, meg amúgy is hideg van kinn."- ez volt a válasz. A szexuális életünk gyakorlatilag a nullára redukálódott, pedig igény lett volna rá. Az igazság az, hogy bár ennek az időszaknak már vége, azóta annyira elhidegültem a páromtól, hogy szinte egyáltalán nem kívánom már vele a szexet, és ez szomorú. Kb. hetente azért van szex, de már nem olyan, mint az ominózus társbérlet előtt volt.
20/23 anonim válasza:
2 hónap távkapcsolat miatt. (vagy amikor találkoztunk nem volt alkalom)
(3 éve együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!