Milyen eredetű név a Réger? Mi lehet a jelentése?
Figyelt kérdés
Láttam sok a "Milyen eredetű név?" kérdéseket, gondoltam én is be állok a sorba 😂 már kerestem "guglin" is, de ezt a névváltozatot nem találtam meg.
Legközelebb amit találtam, az a Regert volt, ami szláv, de kérdéses, hogy ehhez lehet-e köze, vagy teljesen más változat.
#név #UnodaBanánt? Hátittvanmégegyunalmaskerdes
2021. szept. 6. 18:56
1/13 anonim válasza:
Az -er végű ált német eredetű a Kárpát-medencében. Rieger is lehetett eredetileg.
2/13 anonim válasza:
Az 1-esssel értek egyet, ez német eredetü lehet, de valamikor elírták az eredetit, ezért nincs egyértelmü megfelelés.
3/13 anonim válasza:
1-essel - elnézést, a billentyüzetem kicsit megvadult
4/13 anonim válasza:
Reger name meaning
Ezt írd be a Google ba
5/13 anonim válasza:
Komolyan nincs egy online név enciklopédia... belinkelni ide a ktegoria összefoglaloba kb.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 találtam ilyen név enciklopédiát de ez pont nincs benne , inkább a régi magyar nevek.
Oh, igen. A Rieger is jó kezdőpont lehet. Utánanézek
2021. szept. 6. 20:31
10/13 A kérdező kommentje:
Igen #8-#9, eredeti. Köszönöm.
2021. szept. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!