Gyakran beszél a párod agresszíven? Morog, káromkodik, esetleg megaláz mások előtt? Hogy tolerálod?
Persze, nem kellene tolerálnod, de tudom, hogy ez nem annyira könnyű. Tehát az a választásod, hogy elválsz, vagy nem. Ha meg akarsz maradni a párod mellett, vagy legalább megpróbálni, akkor sokat tanulhatsz a veszekedés elleni pirulák-ból. Ezek rövidke, megtanulható párbeszédminták, magyarázatok a a helyzetek okának felderítésére, és a megfelelő válaszadásra. Sajnos van olyan is, akire nem lehet hatni. Itt is vannak tanulságos sztorik, amelyek megvilágítják , hogy a féri, aki a párod, miért olyan, amilyen. [link]
EGY NŐ NEM LEHET AGRESZÍV, KÁROMKODÓS ÉS LEALÁZÓS?
Csak azért kérdeztem, mert én nő vagyok és bizony mondták már hogy ne legyek agresszív, és ne beszéljek csúnyán. És több lányt is ismerek, aki ilyen.
Persze alázni nem szoktam, de ha valaki alázni akar, az nem ússza meg szárazon.
És igen, az ilyesmit senkinek sem szabad tűrni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!