Hogyan hol tudok utána nézni hogy apukám hol es mikor miert ült börtönben?
Biztos vagyok benne hogy elöbb utóbb valahol rá bukkanhatsz az igazságra ha egyáltalán igaz.
Az is lehet az informátor egy rosszakaratú ember aki az emlékét gyalázza.(Tőle kéne kérdezni?Mit mond talán ráérünk ára is hogy igazat mond-e)
Ha jó kapcsolatban voltál vele bár mit tett nem akarta hogy tudj róla.
Tartsd tiszteletben!
Ha nem voltatok jóban egy halottat nem vonhatunk felelősségre.Nem is a te feladatod.Ezért őt felelősségre vonták és a büntetését is megkapta. végeredményben semmi hasznod nincs belőle.
Én nem kutakodnék olyan dolgokon ami a szüleim magánéletét érinti mert egyszerűen nincs közöm hozzá.Nekem sem tetszene ha a gyerekeim kutakodnának utánam.
Mivel lenne az életed jobb ha tudnád?
Aki itt a magánélettel jön (pl. utolsó, de az első oldalon is volt vki): basszus, gondolkozzatok már el! Mi a magánélet, ha nem a legközelebbi családtagok és azok viselt dolgai?
Nem csak a szexuális élet a magánügy, hanem az is, hogy tudom az anyám meg apám viselt dolgait! Nem a 20. unokatestvérről van szó!
Ha a te apád ült volna börtönben, és mondjuk szégyellnéd, egy régi iskolatársad meg megállítana az utcán, hogy "Hé, hallottam apád böriben van!", na arra mondhatnád, hogy magánügy, mert rád tartozik, de egy kvázi idegenre már nem!
Aki szerint egy ilyen dolog nem magánügye a kérdezőnek, annak nulla családi élete van.
Kérdező: többen írták, hogy hivatalosan nem fogod megtudni. A személyiségi jogok még a bűnözőket is megilletikezért van az, hogy utólag perlik az államot vagy újságokat még a kegyetlen gyilkosok is, és meg is nyerik.
Szóval úgy gondolom, csak egy ismerősön keresztül tudsz bármit kideríteni. Ha van rendőr, vagy nyugalmazott rendőr, esetleg bíróságon dolgozü ismerős. Bár gondolom, ha lenne, már eszedbe jutott volna. Akkor sajnos ismerősnek az ismerősét kell megkörnyékezni, mert úgy már 100%, hogy lesz valaki, aki rendőr.
Magánnyomozót sem tartom a legjobb ötletnek, bár bevallom, még sosem vettem igénybe. De úgy gondolom, nem ez a profiljuk. Hol tud utánanézni? Ugyanott, ahol te is. Amivel előrébb van, hogy van ismeretsége. De nem valószínű, hogy az állásukat fogják kockáztatni emberek, hogy pl. lefénymásoljanak a kedvéért régi aktákat. Akkor meg mivel vagy előrébb? Ő is csak azt mond, amit akar, mert bizonyíték nem nagyon lesz. Szerintem ők inkább arra valók, hogy megfigyeljenek embereket, ami a jelenben történik. Nem 20-30 évvel ezelőtt. De lehet tévedek, és a múltra is vannak módszerek. Viszont tényleg nem tudok semmi reálisat elképzelni, hogy mivel tud egy magánnyomozó többet tenni, mint bárki. Szerintem a jelenben is ha ilyet alkalmaznak, az nem azért van, mert ügyesebben tud követni embereket, hanem mert ha én meg akarok tudni vmit, pl. megcsal-e a feleségem, akkor 1. engem felismer, ha követem, 2. nincs rá 24 órám, hogy utána menjek, mivel dolgozom. Szóval az időténbyező és az idegenség az, ami miatt ilyen emberhez fordulnék.
Utolsó igen van egy szülőnek is magán szvérája.
Ezt próbálja a jog is amennyire lehet védeni.
Nem érzem azt hogy jogom lenne a szüleimet elszámoltatni bár miről.
Pedig nem vagyok rossz viszonyban velük.
Amít nem akarnak elmondani azt tisztelni kell.A szeretet pl.a kölcsönös tiszteleten is alapul.Amít a mai fiatalok hajlamosak elfelejteni.
De azt sérelmezik ha a szülő akar valamit megtudni róluk.Mindjárt az van hogy a nyakukra járnak.
Itt a szülő halott.
Nyugodjon békében.Legalább ezt kéne tisztelni bármit is tett ha tett.
A szülő rossz tettéért ha egyáltalán volt nem te vagy felelös.
Nem tudom milyen hátrány ér ez miatt?
Ha egy kis faluban élsz gondolom pletyka elszigetelődés tőled.
Ha így van mindent elmond az inteligenciájukról.
Erre csak azt tudom tanácsolni lakhely változás.
De teszem fel megtudod a teljes igazat megoldódnak a gondjait.
Ha csak nem politikai elítéltként volt börtönbe és arra gondolsz kártérítést lehet igényelni mint örökös.
Azzal hogy tudsz valamít azt nem teheted meg nem történté!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!