Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szülők! Hogy reagálnátok...

Csak szülők! Hogy reagálnátok le, ha a lányotok bejelentené, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezt a kérdést én tettem fel, kaptam is sok hasznos választ és biztatást és jövőhéten állok anyu elé, mert ekkor utazom haza. Szülők, főleg anyukák, akiknek lányuk van, írnátok nekem arról, hogy fogadnátok a dolgot? Csak hogy a lehető legtöbb esetre felkészüljek.

21L

2010. aug. 28. 00:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15%
egy világ fog bennük összedőlni amikor rájönnek hogy itt van vége a család vérvonalának egy genetikai hiba miatt. ha neked ez hiányzik...
2010. szept. 4. 15:27
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Megütköznék, kétségbeesnék, vádolnám magam, hogy biztos elontottam valamit a nevelésedben, haragudnék borzasztóan apádra, rád, mint gyermekemre, és az egész világra, elnémulnék és hatalmas fájdalmat éreznék, aztán lehet, hogy kiabálnék is, sírni biztosan sírnék, de csak tehetetlenségemben.

Viszont egy icipici pillanatra sem szűnnék meg szeretni téged, ha a lányom volnál:)

Aztán jó lassan, de megkeresném azokat a fogódzókat, amivel kikászálódhatnék a bánat-gödörből, hogy újból úgy tudjak rád nézni, mint a bejelentésed előtt. Ne félj, kislány, csak bátran!

2010. szept. 4. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem először édesanyáddal beszélj. Nekem fiam van, lehet ezért gondolom, hogy a lányok jobban megértetik magukat az anyjukkal.A férfiak viselik az ilyet nehezebben, próbáld meg apádnak csak akkor elmondani, ha anyud már úgy-ahogy, de lenyugodott. Nem fogják elhinni, azt hiszik viccelsz.Aztán majd jön a balhé, kiabálás, sírás.Végül belenyugszanak, hiszen szeretnek.
2010. szept. 4. 16:28
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Hetero vagyok, de 20-as éveimben jártam ilyen klubbokba (vegyes, nyílt napokra) bulizni. Imádtam ott lenni, annyira más volt ott minden és mindenki, sok-sok kedves jófej ember! :) Most 35 éves vagyok, van egy lányom. Bár ő még hozzás képest elég kicsi, úgyhogy teljes mértékben nem tudom beleélni magam a helyzetbe, de az biztos, hogy sokkot kapnék és reménykednék abban, hogy ez csak pillanatnyi hóbort-divat a lányomnál. Ahogy feljebb is írták haragudnék elsősorban magamra, a férjemre, a lámyonra meg az egész világra! DE!!! Az első sokk után magamhoz térnék és ami a lényeg: soha, de soha nem tagadnám meg a lányomat!!! Úgyhogy kedves kérdező! Amennyiben tényleg teljesen biztos vagy ebben a dologban, akkor végy egy nagy levegőt és előbb édesanyáddal közöld mi a helyzet.
2010. szept. 4. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai világban egy leszbikusnak könnyebb egy fokkal. Nem mondom, hogy könnyű, csak azt, hogy könnyebb, mint pl. egy meleg férfinak.
2010. szept. 4. 17:00
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
apácazárdába kerülne
2010. szept. 4. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
ne legyél benne biztos hogy belenyugszanak! Lehet hogy látszólag igen de egy egész életre meghagyja a szülőben ez a nyomát és élete végéig kisérteni fogja a tudat.
2010. szept. 4. 21:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nagyon elkeserednék és bántana...de akkor is szeretem, mert a gyermekem!
2010. szept. 4. 21:30
 19/23 anonim ***** válasza:

Csak ülnék, mint kit leforráztak, elnézést kérnék, kimennék sétálni (emészteni), aztán arra jutnék, hogy él, egészséges és akár boldog is lehet, ha el nem cseszem... Utána mindent kiolvasnék a témában, hogy megérthessem és ne maradjon sötét családi titok.

Sok sikert hozzá! Túl kell esned rajta. Az anya az csak anya marad, hidd el!

2010. szept. 4. 21:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy csak szülőket kértél,de azért irok neked.

19éves vagyok és ha én ilyet jelentenék be otthon,szerintem minden összeomlana.Jó kapcsolatom van a szüleimmel,sőt irigylésre méltó,nagyon sokan lennének a helyemben.

Állandóan figyelik a fiúkat körülöttem meg mondanak véleményt,de nem szólnak bele igazából,viszont egyszer egy csaj nagyon megpályázott engem,szép volt kihivó jó neveltetésű -nagyon szerettem,de látni kellett volna a szüleim aggodalmát,teljesen mások lettek.Látszólag nem de érezni lehetett az elfordulást az tehetetlenség által okozott dühöt.Ez addig ment,ming egyszer nyiltan meg nem mondtam hogy nem vagyok leszbikus és csak barátok vagyunk,na erre kaptam egy kiselőadást hogy ők mennyire aggódtak és ez nekik menyire fontos.Bárhogy is reagálnak szerintem változni fog a hozzád való viszonyuk az elfordulás irányában,már nem leszel pont ugyanaz a gyerekük aki voltál,gondolom lesz bennünk egy kis 'elárultság' érzés...nincs könnyű dolgod.Pl az én szüleimmel én soha nem jelentenék be ilyet,bármennyire is emésztene a bűntudat.

2010. szept. 5. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!