Olyan rossz kedvem van, sírhatnékom van már vagy 2 napja, de nem bírok sírni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vagy azt akarom, hogy kijöjjön vagy azt, hogy jó kedvem legyen, néztem filmeket, hallgattam zenéket, meg minden. Bocsi, hogy ide tettem a kérdést, de itt legalább foglalkoztat valakit. Talán...2010. aug. 27. 19:58
11/12 anonim válasza:
Velem is ez van mostanában. Az a baj, hogy csak sírhatnékom van, de sírni konkrétan nem tudok. Nevetni meg pláne nem. Nem tudom, hogy mit csinálj, tanácsot nem tudok adni. Én volt, amikor órákig ücsörögtem a szobámban és elszívtam egy doboz cigit. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már este van. Nem is tudom, hogy ment el ilyen gyorsan az idő, mintha nem is lett volna időm gondolkozni a dolgokon, közben meg egy egész napot el "lébecoltam". És van, mikor azt sem tudom, hogy miért van rossz kedvem, csak az van és kész. Igazából szerintem az alvás sokat segít. Próbálj meg aludni kicsit. Esetleg ha van olyan házimunka, amit eddig halogattál, azt csináld meg, vagy valami ilyesmi, ami eltereli a figyelmed. Lomtalaníts, nem tudom.
12/12 A kérdező kommentje:
mégesgyszer köszönöm mindenkinek, sírtam egy sort, mostmár jobb, holnapra remélem olyan leszek mintha kicseréltek volna. (: sziasztok
2010. aug. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!