Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sokat veszít egy férfi...

Nagyon sokat veszít egy férfi ha nem alapít családot sohasem? Vagy lehet élni nélküle?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok és egyáltalán nem értek a nőkhöz soha nem is volt kapcsolatom se. Nagyon nem megy a dolog. Így valószínűleg nem lesz család. Sokat veszítek ezzel? Mondjuk semmiben sem vagyok sikeres sajnos ilyen vagyok akkor lehet jobb is mert a gyerek is valószínűleg ilyen lenne szóval rossz lenne neki. Jól gondolom?

2021. júl. 19. 11:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
30%
8as, el kell vállni tartsd el magad, jah az nem megy..
2021. júl. 19. 11:48
 12/63 anonim ***** válasza:
50%
Megspórolsz egy válást és még csak gyerektartást sem kell fizetned!
2021. júl. 19. 11:52
 13/63 anonim ***** válasza:
63%

Nyitóra válaszolva:

Igen, természetesen lehet élni.

Igen, sokat veszít, aki nem alapít családot. De az a pláne, hogy ezt addig úgysem éreznéd, amíg nincs családod. Úgyhogy a természet ezt bölcsen elrendezi: akinek nincs, kevésbé érzi, miről marad le. Akinek meg van, tud neki örülni.

2021. júl. 19. 11:52
 14/63 anonim ***** válasza:
18%
Aszexuális vagy?
2021. júl. 19. 11:55
 15/63 anonim ***** válasza:
71%

8# Erre a nők mostanra azért elég ügyesen rájöttek. Egyre több a kinyílt szem, ezzel párhuzamosan, pontosabban ezért egyre kevesebb a házasság és még kevesebb a gyerek.

(Tegyél rá, hogy lepontoznak. Itt :-).

2021. júl. 19. 11:55
 16/63 anonim ***** válasza:
84%
Általában szeretem a válsazaidat Goldmund73, de ebben nincs igazad. Aki nem szereti a gyerekeket, az nem veszít semmit, nem marad le semmiről. Rengetegen vannak, akiknek meg van családjuk, és nagyon nem örülnek neki, sőt, a francba kívánják az egészet. De ugye ez tabutéma, gyereket visszacsinálni pedig amúgy sem lehet. Én pl. egy cseppet se vágyok családosdira, napok alatt kikészülnék.
2021. júl. 19. 11:56
 17/63 anonim ***** válasza:
82%
* válaszaidat
2021. júl. 19. 11:57
 18/63 anonim ***** válasza:
94%

Rajtad múlik, hogy nyersz-e vele. Ha családcentrikus vagy, igényled, hogy támaszkodhass valakire, szeretnél gyerekeket, akkor igen, vesztesz.

De vannak olyan férfiak akik apának nem valók, sőt még párkapcsolatra se

a) azért mert ezzel a többi résztvevőt tennnék tönkre

b) azért mert túl nagy a szabadságvágyuk, maguknak valóak.

2021. júl. 19. 12:00
 19/63 anonim ***** válasza:
83%

Pont egy idősek vagyunk. 5 éve házas vagyok és 3 éve apa. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nincsenek családi nehézségeink. Mégis azt mondom, hogy ez a legjobb dolog, ami életemben eddig történt velem, pedig sose voltam egy otthonülős típus.

De persze az egészet fel kell építeni. Szerintem a veszteségeid ott kezdődnek, hogy nincsenek barátaid. Ez valószínű arra vezethető vissza, hogy nincs önbizalmad. Először ezt kéne orvosolni.

2021. júl. 19. 12:02
 20/63 anonim ***** válasza:
28%
16# Hogy jönnek ide azok, akik nem szeretik a gyerekeket? Azoknak oké, hogy ne csesszen ki a partnerével, gyerekéve, magával, de az teljesen más tészta. A nyitókérdés és az általad hivatkozott válasz nyomokban sem tartalmazza amit idehoztál.
2021. júl. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!