Nagyon sokat veszít egy férfi ha nem alapít családot sohasem? Vagy lehet élni nélküle?
Nyitóra válaszolva:
Igen, természetesen lehet élni.
Igen, sokat veszít, aki nem alapít családot. De az a pláne, hogy ezt addig úgysem éreznéd, amíg nincs családod. Úgyhogy a természet ezt bölcsen elrendezi: akinek nincs, kevésbé érzi, miről marad le. Akinek meg van, tud neki örülni.
8# Erre a nők mostanra azért elég ügyesen rájöttek. Egyre több a kinyílt szem, ezzel párhuzamosan, pontosabban ezért egyre kevesebb a házasság és még kevesebb a gyerek.
(Tegyél rá, hogy lepontoznak. Itt :-).
Rajtad múlik, hogy nyersz-e vele. Ha családcentrikus vagy, igényled, hogy támaszkodhass valakire, szeretnél gyerekeket, akkor igen, vesztesz.
De vannak olyan férfiak akik apának nem valók, sőt még párkapcsolatra se
a) azért mert ezzel a többi résztvevőt tennnék tönkre
b) azért mert túl nagy a szabadságvágyuk, maguknak valóak.
Pont egy idősek vagyunk. 5 éve házas vagyok és 3 éve apa. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nincsenek családi nehézségeink. Mégis azt mondom, hogy ez a legjobb dolog, ami életemben eddig történt velem, pedig sose voltam egy otthonülős típus.
De persze az egészet fel kell építeni. Szerintem a veszteségeid ott kezdődnek, hogy nincsenek barátaid. Ez valószínű arra vezethető vissza, hogy nincs önbizalmad. Először ezt kéne orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!