Mi a véleményed arról a szülőről, aki szexuálisan vonzónak tartja a gyermekét vagy arról a gyermekről, aki szexuálisan vonzónak találja az édesanyját és/vagy édesapját?
Van különbség a szerelem és a szexuális vonzalom között.
Említette valaki a királyfit :-)
Az Oidipusz-komplexus nem betegség, hanem egy természetes gyermek-fejlődéslélektani folyamat. Rá lehet keresni.
A szexuális vonzalom, na az már gáz...
Szerintem rohadjon meg aki ilyet gondol a gyerekéről és zárják be a sárga házba!!!
Fordítva is elég beteg!
Olyanról tok h a gyerek áll azt mondogatja, hogy az anyja olyan jól néz ki, hogy a bnője lehetne meg hogy bejárkál amikor a fia fürdik meg fordítva is. Hát szerintem rohadt gáz és rohadt undorító!!!
19/f vagyok és az édesanyámmal szeretem a testi kapcsolatot. Szeretem amikor simogat vagy én simogathatom, a fenekét is szoktam, és persze ilyenkor áll a ...
De ez amolyan kapocs köztünk. Valahogy nem tudnék többet elképzelni. Persze bármit lehetne, ha megerőltetném magam, (meg ő is engedné) de az már nem vonzalom. És amúgy sem tartanám normális dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!