Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról a...

Mi a véleményed arról a szülőről, aki szexuálisan vonzónak tartja a gyermekét vagy arról a gyermekről, aki szexuálisan vonzónak találja az édesanyját és/vagy édesapját?

Figyelt kérdés
Nem rég olvastam ilyenről, s ráadásul össze is futottam olyan emberrel, akinél ez fenn állt. Teljesen ledöbbentem.
2010. aug. 27. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valóban más az, ha egy családtagodról elismered, hogy jól néz ki, vagy szép az arca, mintha már szexuális vonzalom is vegyül bele. Az már beteges. De pl. az én férjemről is sokszor mondja, a nővére, hogy jóképű, meg hogy ő sikerült jobban kettejük közül!:) Ezt én még nem tartom gáznak. A bátyámtól is múltkor kérdzeték, hogy neked van az a szép húgod, ő meg mondta, hogy köszöni neki van, és tényleg szép. Szóval a kettő dolog között van különbség!
2010. aug. 27. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Van különbség a szerelem és a szexuális vonzalom között.

Említette valaki a királyfit :-)

Az Oidipusz-komplexus nem betegség, hanem egy természetes gyermek-fejlődéslélektani folyamat. Rá lehet keresni.

A szexuális vonzalom, na az már gáz...

2010. aug. 27. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem rohadjon meg aki ilyet gondol a gyerekéről és zárják be a sárga házba!!!

Fordítva is elég beteg!

Olyanról tok h a gyerek áll azt mondogatja, hogy az anyja olyan jól néz ki, hogy a bnője lehetne meg hogy bejárkál amikor a fia fürdik meg fordítva is. Hát szerintem rohadt gáz és rohadt undorító!!!

2010. aug. 27. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:

19/f vagyok és az édesanyámmal szeretem a testi kapcsolatot. Szeretem amikor simogat vagy én simogathatom, a fenekét is szoktam, és persze ilyenkor áll a ...

De ez amolyan kapocs köztünk. Valahogy nem tudnék többet elképzelni. Persze bármit lehetne, ha megerőltetném magam, (meg ő is engedné) de az már nem vonzalom. És amúgy sem tartanám normális dolognak.

2012. ápr. 9. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!